Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar pc kendini tekrar resetlemiyor kendim tekrar düğmeye basıp acıyuorum bazen birkaçdenemeden sonra acılıyor ,toz olayıda yok içini temizliyorum arasıra
dikkatimi çeken bişeyde örneğin müzik çalarken kapandığında müzik belli süre calmaya devam ediyor sonra cızırtama sesleri geliyo
problem daha büyük arızaya neden olabilir, derhal bi bilene götür. açılsın diye denerken powerden çıkmaya başlayan dumanlar arasında kalabilirsin...
daha bir kaç ay önce yaşadım, pc açılmadı, ben açim die uğraşırken bakdım power duman koymuş... servis anakartın köşeden döndüğünü söyledi... demem oki fazla bekleme
Kardeş ilk önce Pc ni al En yakın teknik servise gönder kasa temizleme yapıyorlar benim pc me macun sürdüler her şeyi yaptılar ama Sorun herhalde Bizim indirdiğimiz Programlarda Pc Ni 2 Günde 1 Tarat Pc ne CD/DVD Ne Alıp Yüklediysen Sorun Büyüq İhtimalle ondadır Pes2013 Cdsi Aldıysan Sil pes 2013 ü Çünkü internet kafeden almadıysan icinde illa bir virüs olur Pc Ni Avast Security ile tarattır Bulduğun virüslerin hepsini sil Düzelir ii Günler