Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pc toplama yardımı istiyorum

murat07ant

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
yeni bir pc toplayacağım son oyunları oynayabilmek için mümkünse alıyormuş gibi tam bir sistem yazın yani anakart,ekrankart,ram,harddisk,kasa
marka model fiyat
bütçe 2000tl yardım ve önerillerinizi bekliyorum liste halinde verirseniz ayırmak kolay olur şimdiden teşekkür ederim

merhaba tam olarak amacınız nedir pc deki yardımcı olmak isterim size birde pc yi sizden başka kullanıcak olan kişi varmı cocuklar gibi

amacım yeni tüm oyunları sorunsuz ve net açsın takılma istemiyorum birde win 7 aero yu desteklesin
yok ama bende çocuk gibi eni oyunlara meraklıyım kılıç dövüşü falan :D

bullish verdiğin link için sağol da marka model bilsem zaten toplardım ama yine ilgine tşk

2000 lira çok para bu iş için (Masa ustu modası gectı artık) core2duo bir işlemci 4gb ram ve 1gb ekran kartı ıle oynayamayacagın oyun yok 64 bit wındows 7 rahatlıkla kullanabılırsın 1000 lıra yeterde artar bu iş ıcın extra cok devasa bır ekran ıstersen farklı tabı
2000 lıraya adam akıllı bır laptop al derım 2000 lıralık laptopta sana ıstedıgın oyunu oynatacaktır.

vallahi ben hala laptop 'a karşıyım en ufak arzada komple at masa üstünde iç değişikliği yapılabilliyor hem daha hesaplı tamiri fikrim bu genede ilgin için sağol

murat kardeş o en ufak arızada kaldır at devri gerilerde kaldı yaf..Sadece masaüstünden parçaları biraz daha pahalı :)

Laptopun masaüstündeki bilgisayara nazaran tamiri ve değisiklik yapma imkanı daha maşraflı, ama diğer yandan elektrikten taşarruf edersiniz :)

(Laptop 30-40 Watt, PC 100-200 Watt, bu veriler kendi donanım için ölçtüğüm değerler)

işte demek istediğim buydu ama bu kadar laptop önermişiniz ki hangisini seçsem acaba :) şaka bir yana ben pc istiyorum sistem önerin bana laptop kullanışsız bana kullanamıyorum özürümden dolayı

murat07ant 2000 lira ile uçak alırsınız :)
Pc alacaksanız 1300-1500 arası maksimum.
Laptop için 1500-1750 civarı oldukça iyi bir bilgisayar edinebilirsiniz.

Üst Alt