Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pc'de Yada Nette İzlediğim Videolarda Donma Oluyor !!!

weled

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır devam eden bir sorunum var. Pc de kayıtlı olan yada internet üzerinde online video izlerken yaklaşık 2dk içinde donmalar oluyor. Ses devam ederken görüntü kare kare ilerliyor. Çok araştırdım, çok denedim ama çözüm bulamadım. Bilgisi olanlardan destek olmalarını bekliyorum ...

Bir nokta daha varki ... Pc kullanmadan film açıp izlerken 2dk hareketsiz kalınca donmaya başlıyor. herhangi bi işlem yaparken donma olmuyor...

ekran kartı driveri ile sorunu çözmüş bulunmaktayım

Dün tekrar başladı bu sorun. güncel olanı kurdum ama nafile. hangisiydi o sürüm nerde bulcam ben yha :(

Driverları tekrar yükledin sorun çözüldü ama yine başladı ise ilk akla gelen ekran kartı ömrünü doldurmuş. Sadece netten olsa hız yavaş derdim ama kayıtlı videoları oynatmada sorun varsa ekran kartı gitmek üzeredir. Elektronik parçaların ömrü artık kısıtlı bozulsunki yenisi satılsın. Voltaj, ısı ve acı son.

doğru olabilir ama daha senesi dolmadı ki ekran kartının :(

daha önceki eski driveri yükledim tekrar ama devam etti
ama şimdi farkettimde net bağlantısını kesince pcdeki videolarda donma olmuyor.
gel de çık işin içinden :(

Son düzenleme:
Üst Alt