Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pdr mi hukuk mu ?

furkan916

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben işitme engelli birisiyim. MYP yatay geçiş ile alan değiştirmeyi düşünüyorum. PDR ve Hukuk arasında kararsız kaldım. Aslında hukuk istiyorum ama sizin düşüncelerinizi de sormak istedim ?

Merhaba ikisi de sözel bu yüzden kolaylık yada zorluk yönünden bir şey söyleyemem.
Siz hangisini daha çok seviyorsanız ve ilerisi için size hangisinin daha çok avantaj getireceğini düşünüyorsanız onu seçmelisiniz.

Mesela işitme engelli olduğunuz için (Duyuyor musunuz yada ileride sorun olacak mı gibi ayrıntıları bilmiyorum)
Bunu göz önünde bulundurun Hukuk yada PDR mezunu olduğunuzda ne yapacaksınız gibi sorular sormalısınız.
Sanırım ikisi de işe yarar.
Hukuk mezunu Adalete
PDR de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına alım olduğunda sizin için avantajlı olacaktır

Bu arada ben de Adalet istiyorum.
Hukuk bölümünde çalışıyorum. Adli işler uzman yardımcısıyım.
İşleri güzel baya baya bir konular var ayrı ayrı işlemler vs ama güzel..

PDR nin çalışma alanı daha fazla ancak hukuk da çok iyi... Hakkınızda hayırlısı olsun

Üst Alt