Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pectus exkavatum hastalarına özürlülük oranı veriliyor mu?

Anta07d

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Pektus hastasiyim dogustan. Gogus kafesimde 3.cm cukurluk var ayrica cok azda skolyoz. Bu duruma ozurluluk orani veriliyor mu?

Talasemi tasıyıcılıgı ve pektus ekscavatım hastasıyım. Ozur orani verirler mı heyete cıksam

Merhaba,

Pektus ekscavatım için solunum testi yapıyorlar, test sonucuna göre oran veriyorlar, benim testim iyi çıktı oran vermediler.
Şekil bozukluğuna bakmayız, sana zararı var mı yok mu ona bakarız dediler.

yesilsy

Merhaba,

Bende 3.5 cm kalbe dayalı gocukluk. Kalpte üfürüm var. Tabı 5 dakika calısayım tempolu ise gozum kararıyor. Bu kadar acımasız olamazlar. Teşekkür ederım

Hakkınızda hayırlısı ama dediğim gibi, hangi rahatsızlık olursa olsun verdiği zarara bakıyorlar.

kunduracı göğüs

kunduracı göğüs ile ilgili özürlük raporu alınabilir mi

Engel oranı

iyi geceler
Pectus ekscavatum rahatsızliğim var 3.5 cm sola dayalı cukur. Kalpte üfürüm ve nefes darliğim var biraz kosayım çarpıntı. Pectus için herhangi bir engel oranı özür oranı var mıdır.? Ayrıca aksiniyete bozukluğu ve kronik ürtiker var bunlara oran veriliyor mu
Tesekkür ederim

Engel orani

Pectus ekscavatum rahatsızliğim var 3.5 cm sola dayalı cukur. Kalpte üfürüm ve nefes darliğim var biraz kosayım çarpıntı. Pectus için herhangi bir engel oranı özür oranı var mıdır.? Ayrıca aksiniyete bozukluğu ve kronik ürtiker var bunlara oran veriliyor mu
Ayrica trafik kazasi sonucu sternum kemigim kirildi ve agir is yapamiyorum ve cok az da skolyoz mecut.

Bende de kunduracı göğsü hastalığı vardı. Oran vermiyorlar ama bir arkadaş %5 falan almıştı. Tam ortadan simetrik göçüktü benimki... . Nuss ameliyatı oldum geçti. 3 yıl bar takılı kaldı geçen sene çıkardılar eskiye nazaran bayağı düzeldi ama vücutta kesi izleri belirgin özellikle benım gibi beyaz tenliyseniz armut gibi ortada... Ayrıca bundan mıdır bilmem ama kalptede ritim bozukluğu vardı

Üst Alt