Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pediyatrik motorsuz tekerlekli sandalye almak istiyorum..?

nevzat76

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 12 yaşında serebral palsi hastası kızıma pediyatrik motorsuz özellikli tekerlekli sandalye almak istiyorum bir kaç yerde araştırdım 3000 - 4000 tl arası fiyat verdiler.öğrenmek istediğim ssktan böyle bir sandalye için ne kadar yardım alabiliyorum ve bu yardımı yapmak için neler yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim.allah hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun.

belmodan teklif aldım ayrıca hastaneden rapor almak vb işler için masrafımız falan ne kadar oluyor?

bu siteden araştırmalarıma göre sgkdan bu ödenen parayı almak için çok uğraştırdıklarını söylüyorlar sizce sgk'la hiç uğraşıp canımı sıktırmadan kendi imkanlarım doğrultusunda almam daha iyimi olur?

Motorlu olmayan sandalye alacaksanız ve rapor, sgk vs. ile uğraşmaya zamanıznız yoksa, kendiniz almayı tercih edebilirsiniz...

İMC'den: Model-403 (790 TL)
SermaX: Model CA (980 TL)
Belmo'dan: Belmo Pediatrik Manuel Tekerlekli Sandalye (1100 TL)
Karadeniz Medikal'den: Golfi-16 (1600 TL)

yardımlarınız için çok tşk ederim belmo pediatrik tekerlekli manuel sandalye 1100 tl tam bizim hastamızın isteklerini karşılamıyor sadece o sandalye üzerinde değişiklik yapılacağını söylediler ve tahmini fiyat olarakta 3000-3500 arasını bulacağını söylediler

İMC deki model-403 bize uygun değil sermax model ca biraz değişiklik istiyor uzun lafın kısası benim hastam baş kontrolü yok başı öne düşüyor,oturamıyorum yanlara doğru düşüyor el ve kollarını bilinçli kullanamıyor ona en uygun bir sandalye arıyorum ben ama özel imalat yaptırmayınca bulamayacağım galiba.Diğer bir sorumda ben hastama akülü araba raporu alabilirmiyim?

Ben oğlum için yeni tekerlekli sandalye aldım 1.600 liraya geldi patron marka<cocuktekerleklisandalyesi.com> da çeşitleri var bir bakıp değerlendirin derim. 2 yıl önce de kifas ortopediden bir sandalye almıştım 1250 liraya ona da bakın derim

özellikli motorsuz tekerlekli sandalye sağlık raporunu hangi hastanelerden almamız gerekiyor?

Teşekkürler Cihat bey. Firma ile ileitşime geçeceğim ve ürünlerinin bizim sitede satışa sunulması için teklif götüreceğim...

Üst Alt