Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pegasus Hava yollarında çalışan var mı?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba engelli kadrosundan pazartesi günü ise başlayacağım.pegasus hava yollarında çalışan arkadaşlar varmı burada..engellilere yaklaşımı nasıl firma hakkında bilgisi olan varmı

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugir abi ilk once hayirli olsun pegasus hava yollarında engelli olarak çalışma şartları nasıl acaba ben lise bilgisayar çıkışliyim kabul şartlarını paylaşırsan sevinirim tekrardan Allah yardımcin olsun

açıkçası hiç tavsiye etmiyorum.özelliklerin hangi işe uygundur bilemiyorum ama bence başka yerde şansını dene derim.

ugir

Şimdiden hayırlı olsun, Pegasus da çalışmadım ama Havacılık da 21. yılımın içindeyim, Pegasus ile yıllardır beraber çalıştık tavsiye ederim.

Kurumsal bir firmada (özel firma) İnsan kaynakları Uzman Yardımcısıyım

ugir abi merhabalar imkanlar neler pegasusun misalen maas olayi nasil ve geri donus bildirimleri is gorusmesine cagirdikdan ne kadae sure sonra oluyor

Engelli kadroya çok düşük maaş veriyorlar. Hafta sonu tatil. Servis.var özel sigorta var. Çalışacavin departman da önemli tabi. 7 de iş başı 4 te paydos. 3 gorusme yapmıştım ben. 1 sene çalıştım ayrıldım.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugir abi dusukten kastin asgari ucret mi daha dusuk mu bi tik ustu mu ?
Ofis destek kisminda gorevli olmak icin gorev olarak

Asgari nin biraz üstü. Gidin görüşün şartlarını konuşun beğenirseniz başlayın bol şans teknikte idim.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugir
Abi benimde engelli raporum varda geçen pegasusun engelşi ofis beden işçisi gibi eleman alımını gördüm ama basvurmadım, şuan tekrar olırsa başvurmayı düşünüyorum aldıkları bölümlerde ne iş yaptırıyorlar bilginiz varmı teknikteydim demişsiniz bende teknik elema olman istiyorum hangi siteden basvurdunuz acaba

ben kariyer den basvusmustum.birde ıskura verıyorlar ılanlarını

Bizler için vardiya oluyormu.Yoksa sadece gündüzmü@ugir

Üst Alt