Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pejo 306 (15-20 bin tl civarı otomatik) için fikirleriniz..?

ALİRİZA1

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 15 ile 20 bin tl lik otomatik vitwsli arabalar içinde en uygunu bu pejo lar sanırım herşey var gibi kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirleemi teşekkürler.1.8 lpg li olanlarını bakıyorum fiyatının opel den düşük olması tutulmamasından dolayımı ve motorunun resimlerini gördüm biraz karışık gibi sizce alınırmı.

306 alma derim o fiyatlara 307 veya 206 tavsıye ederım tutulmuyr dıye birsey yok otomatıgnı kullandım kullanışı keyıflı yakıtı ideal araba parca sıkıntısıda yasamzsın ama alırken otomatık şanzımanna iyi baktır hatda iki üç ustaya baktır al derım yokuşta geri kaçırma ve vıtes atarken vuruntu yapıyr mu eger motoru ve şanzumanı temızse çürükte yoksa o fıyatlara en uygun otomatık araclar dıyebılırım

206 da hangileri tutuluyor 307 pahalı 1.4 leri nasıl hangi modeli daha çok tutuluyor tşk.

206 baya bi modeli var hangisi cok tutulani benimde tek bildigim 206 yakitta baya bi cimri

merhaba,
Daha araç almadan satılmasını ve tutulmasını düşünen güzel abim boşver orasını ya... sen git gözüne gönlüne hitap edeni seni rahat ettirecek aracı al bırak tutulmasın illaki sen satmak istediğinde oda satılır.

Araba hakkında yazsan daha iyi olurdu ama genede zahmet edip yazmışsın teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt