Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pekin üniversitesi başvurumu reddetti!?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhabalar,

onlara şizofreni veya psikotik bozukluk gibi bir hastalığımızın var olması durumunda kısa süreli dil programına başvurup başvuramayacağımı sordum , onlar da bu sizin için biraz zor olacak , başka üniversiteye başvurun lütfen dediler.

bunu bir yerlere şikayet edebilir miyim veya bildirmem doğru olur mu bilmiyorum ama şu an ki mevcut durumda uluslararası alandada bir önyargının veya eleyici bir unsurun olduğunu görüyoruz.

bu okulu şikayet edeceğimizi ve uluslarrası öğrenci başvuru standartlarına henüz erişememiş olduğunu belirttik.
muhtemelen wo yiming in işine son vereceklerdir. ama yapacak birşey yok. biz kendi haklarımızı savunuyoruz ve hızla gelişen bir ülke konumundaki ülke olan çin in en popüler üniversitesinden böyle bir cevap ve önyargı beklemiyorduk doğrusu.

avrupa insan haklarına gidebilirsin ahmet

kisa sureli bir dil programi icin sizde aciklmak zorundamiydiniz kopek eti yiyenlere.
ilaclarinizi aliyorsunuzdur.
egitim hayatiniza devam edebilip buraya kadar gelebilmis basarili biri icin bu olmamaliydi.
umidini kesme her seye ragmen ahmet. basarili ogretim hayatinda daha onune ne imkanlar cikacak.

Çok disiplinli Okul
Söylemese bile , kayıt için sağlık raporu isteniyor Her öğrenciden
Bildikleri var herhalde, okulda kendini düşünüyor.
Nedenini Ahmet için demiyorum
Bazı şizofrenler var kafası atarsa Okulu bile yakabilir ya da darbe girişim de bulunabilir

İstemez sağlık raporu

Üst Alt