Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Penis ucunda tahriş hissi ve iğne batması sorunuma çözüm..?

Açıkolmak27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar idrar yaparken herhangi bir yanmam yok ama tüm gün penis ucum sızlıyor tahriş olmuş gibi ve sürekli iğne batıyor gibi oluyor.Ürolojiyede gittim kullanmadığım ilaç kalmadı tahlillerde temiz çıkıyor fakat sızı bir türlü geçmiyor önerisi olan var mı?Teşekkürler şimdiden.

Valla herşeyi denemişsin birde bitki tedavisi dene birde profesör de tedavi olmayı dene bunları diyebilirim

@OğuzHan112,
İdrar tahlilim temiz çıkıyor fakat böyle ara ara beyaz akıntı geliyor doktorlar prostattan geliyor önemli bişi değil diyor.6 ay öncede kapalı üretra daralma ameliyatı olmuştum.2 aydır şu batma geçmedi.

@OturanBoğa,
Olabilir evet

@Açıkolmak27,

penisin ucunda bir sızı başka, içerden batma hissi başka. Üretrada darlık olmuş ve bunu kapalı müdahale ile açmışlarsa, onun etkisi olmalı. Daralan ve ameliyatla açılan yer sızlayan yere yakın mıydı?

Daralan yer arkadaydı prostatite idrar tutan kaslara yakın bölgedeydi.Ameliyattan sonrada bir sıkıntım olmamıştı.Ama bu son bir aydır acayip batma sanki ucu kesikmiş gibi bir acı var.

ciltte görünen bir kızarıklık yok anladığım kadarıyla?

Ürolog bir daha görüntülü bakıp değerlendirmeli belki de.

Tahliller temiz enfeksiyona bağlı bir durum değilse muhtemelen geçirdiğin operasyona bağlı, akıntı gelmesi kafa karıştırıyor olsa da biraz zamana ihtiyacın var, zamanla düzelir?

Hassas ve duyarlı bir bölge olduğu için operasyon sırasında sinir uçlarına zarar verilmiş olabilir, şikâyetlerin geçmezse alanında uzm bir ürolog ile görüş.

@Açıkolmak27,

Üst Alt