Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peniste his kaybı ve sürekli devam eden ağrı!?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, yaklaşık 1.5 sene önce bir sabah penisimde şiddetli bir ağrıyla uyandım.ağrıyla birlikte penisimin baş kısmının sol tarafında his kaybı(his kaybından kasıt mesela penisimin sol tarafına dokunduğumda dokunmayı hissediyorum ama zevksel bir iletim yok) ardından üroloji uzmanına gittim hiç bir sorun yok dedi. Yaklaşık 6 ay sonra sağ tarafı içinde aynı sorun başladı ve sağ tarafında da his kaybı oluştu. Aynı zamanda penisimin sol tarafında sürekli devam eden hafif bir ağrı zaman zamanda şiddeti artıyor. Bu gibi bir sorun yaşayan var mı? Muayene olarak idrar tahlili ve fiziksel muayene yapıldı. Mr, tomografi, röntgen gibi bir tahlile gerek duymadılar. Şikayetlerimi olduğu gibi belirttim. Bu arada 4 üroloji uzmanına muayene oldum.

bende antipisikotik ilaç kullanıyorum bende sıkıntı yok

Bir beyin ve sinir hastalıkları uzmanına başvurun, sakral ve lomber sinirlerde sıkışma varmıdır araştırın.

Teşekkür ederim, üroloji uzmanları neden yönlendirmiyor anlamıyorum. Yaşım itibariyle bir sorun olmayacağını düşünüyorlar sanırım.peniste eğrilik bu soruna yol açar mı bir bilginiz var mı?

Bahsettiğim sorunum dışında başka belirtileri var mı hocam bu sorunun?

"doğru gitmeyen herseyden suphe etmek lazım" ama birde noroşirujiye gosterin isterseniz. mr isteyecektir.

Blackangel11
Üreme sistemle alakalı herangi bir operasyon geçirdiniz mi?
Penise müdahale yapıldımı?düzleştirme büyütme gibi?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Yok hocam herhangi bir operasyon geçirmedim.

anladım peki.
Şikayetleriniz giderek artıyorsa beyin cerrahi ile görüşün,omurlarda herangi bir bası varmı bakılsın.
Ayrıca penis içinde süngerimsi dokularda yırtılma olabilir buna bağlı penis sinirlerine bası ve dejenerasyonal ileti bozuklukları olabilir,ayrıca nörolojik olarak değerlendirilmen gerekiyor./Geçmiş olsun ..

Teşekkür ederim. Üroloji uzmanlarının yaptıkları tetkikler yeterli mi sizce? Fiziksel muayeneye ek olarak testesteron ve prolaktin bakıldı. Testesteron normal çıktı, prolaktin yüksek çıktı.
. Doktor çok yüksek olmadığını belirtti. Psikiyatrik ilaçların yapabileceğini söyledi. Proviron ve e vitamini yazdı. İlaçları kullandım bitti.şikayetlerim giderek artmıyor, hep olduğu gibi kalmakta. Bahsettiğim sorunlarıma ek olarak söylemeyi unuttuğum batma sorunu ve sürtünmeye ve darbeye bağlı canımın olduğundan çok daha şiddetli yanması mevcut. Şimdi doğrudan nöroloji uzmanına mı gideyim yoksa üroloji alanında bir hocaya mı gitmemi önerirsiniz?

Uzm üroloji hekimine gitmişsiniz,gerekli muayeneler yapılmış gibi görünüyor.
İsterseniz dalında tecrübeli bir prf gidin.
Tecrübe bazen okumaktan daha fazla işe yarar...

Merhabalar, penisimin baş kısmında zevksel anlamda iletim yok, ek olarak batma ve sürekli devam eden hafif ağrı sorunları mevcut.daha önceden de foruma bununla ilgili konu açmıştım.dalinda tecrübeli bir profesöre gitmemi söylemişlerdi.az önce penis rahatsizliklarinda bilindik bir profesöre gittim, kullandığım psikiyatrik ilaçların yapabileceğini söyledi.ultrasonla baktı herhangi bir sorun yok dedi.ben de psikiyatrik ilaç kullanmadığım bir dönem de bu sorunun başladığını söyledim.idrar yapma, boşalma, sertleşme sorunlarının olup olmadığını sordu.hicbirinde sorun olmadığını söyledim. Peniste zevksel anlamda sorunun olmasi durumunda bu tarz bir sorununda yanında patlak vereceğini söyledi.ek olarak kafama takmamam gerektiğini falan söyledi.simdi arkadaşlar ben napayım? Penisimin cinsel anlamda hiçbir işlevi yok gibi bir şey. Tamam sertlrsme, boşalmada sorun yok ama zevksel anlamda baş kısmı olarak tabir edilen bölgede hiç bir hissiyat yok.🥺 Var mı konuyla az çok bilgisi olan veya benzer sorunla karşılaşan.

hocam tekrardan merhabalar, dediğiniz gibi penis rahatsızlıklarında tecrübeli bir profesöre gittim.ultrasonla baktı peniste herhangi bir sorun göremedi.yaşın itibariyle böyle bir sorunun olması imkansıza yakın dedi(19 yaşındayım bu arada) .ileri seviye tetkike gerek duymadı.fakat benim sorunlarım olduğu gibi devam ediyor, ne yapmamı önerirsiniz. çok rahatsız oluyorum bu durumdan, artık ürolojik anlamda bir sorun olmadığına göre nöroloji yada beyin cerrahisine mi gideyim ?

Psikolojik etki olabilir emin olun psikolojik sorun yaşayan insanla yaşamayanın cinselliği 1 değil. Ereksiyon haline ulaşmıyorsa psikolojik değildir ama ereksiyon gerçekleşip hissizlik varsa mental rahatsızlıklardan kaynaklabilir. İlaçlarla alakası olamaz ilaçlar sadece geciktirir.
+ olarak penisin kan ile direk bağlantısı vardır kan ilede alakalı bir sorun olabilir mi bilmiyorum. Geçebilcek bi sorun diye düşünüyorum.

Üst Alt