Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pennine marka preLube jelli sondayla TAK yapan var mı?

denizsu

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
pennine marka sonda kullanan var mı?...
varsa nasıl değerlendiriyorsunuz?..

sevgili bülent, senin yorumunda önemli!..
aydınlatırsan sevınırım..

Bu ürünü kullanan ve çok memnun olan çok kişi var. Ama ben şu nedenlerden dolayı kullanamadım:
1- Ürün suyla kayganlaşan bir özellikte değil malum; içinde jel kiti var... Kateter o kitin içinden geçiyor ve jele bulanıyor; böylece de kayganlaşıyor. Evet, kayganlık gönünden çok başarılı, ama o jel TAK yaparken aşağılara doğru gürül gürül akıyor. Bu pratik açıdan ekstra bir yük.
2- Katetere el değmemesi için üstünde steril bir poşet var. Bu da ilk bakışta çok güzel gibi geliyor, ama katateri itmek için hiç pratik değil. Çok kalın ve uzun bir poşet.

Bunu da birkaç tane alıp denemek, kullanım açısından kendinize en pratik olanda karar kılmak gerek...

teşekkurler Bulent..

sitede bu ürünü kullanan arkadaşlar yok mu?..yazarsanız svinirim.

merhaba Pennine marka preLube jelli sondanın tekirdağ bayisiyim SAMER MEDİKAL sonda şu anda kullanım açısından en iyi ürün durumunda ve bunun yanında getirdigi yenilikler açısından
kullanıcılar tarafından bir kaç deneme sonrasında takdir ediliyor kullanım rahatlığı ve pratıklıgi kullanıcıyı memnun etmeye yetiyor.. bunun yanısıra prelube jeli kayganlık yönunden çok rahat bülent beyin dedigi gibi ..

merhaba bende kullandım 1 seneden fazla ca ama ellerde sorun var benim o yünden az daha sert olması için sulu ile devam etmeye karar verdim kararı sen vericeksin al kulllan memnun kalıyorsan sorun yok demektir

Üst Alt