Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Perikardiyektomi için rapor oranı nedir?

fthzr

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
12
@erdinc1972,

Merhaba eko normaldi dime bu perikadiyektomi olanlar otomatik klas 2 oluyor degilmi nyha 2 olarak

Merhaba ben perikardiyektomi ameliyatından 2 yıl önceki raporunda yüzde 30 aldım hiper tansiyon ve şekerden 28 atriyal fibrilasyondan 20 ama kalp af ve perikardiyektomiyide kendi arasından baltaaar hesabı yapıp 44 verdi dahiliyede 28 toplam yüzde 60 aldım şimdi yenileme yapıyorum oran değişmez sanırım artı bu sefer sedef var vuxudun yüzde 5 inde lezyon var ve nazal polip tamamen paşalar kapalı tıkalı bakalım kaç alocaz toplam @OğuzHan112

Farklı bir konuda bir sorum olacak heyette 2 sene önce 10 saniye sürdü çıkabilirsin dediler bu sefer dahiliyeci heyet dr seker ilaci kullaniyormusun tansiyin ilaci ve hangi kolstrol ilacını alıyorsun diye sordu halbuki zaten ilaclari raporlu yazan hastane kendileri o yüzden garip geldi genelde soru soruluyornu geçen sefer banami denk gelmedi anlamadım yani normal mi sizlerin başından geçen heyet süreçlerini paylasirsaniz sevinirim

Üst Alt