Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Perkütan asd kapatılması ve askerlik durumu?

Emre001

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aslında böyle bir başlık var ama 2014 tarihli olduğu için tekrardan sormak istedim(TSK Hastalık ve arıza listesi 2015 Kasımda güncellenmiş).
Bende de 13 mm ASD vardı. 2013'te Perkütan olarak(kasıktan girilerek) kapatıldı. Gündelik aktivitelerde herhangi bir kısıtlamam yok. Bende yeni listeden tam olarak hastalığımla ilgili bir madde bulamadım,bu yüzden tekrar sormak istedim. Askerlikten muaf olabilir miyim? Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

maddesini harfini bilmem ama ıspartadaki kalp doktoru bana aynen bu cümleyi kurdu
konjentinal kalp hastalıkalrında hasta ameliyat olup iyileşmiş olsa bile risk almıyoruz dedi..askerlikten muaf tutuyoruz
amelıyat olmasada almıyolar ...heyet raporu alıp askerlık subesıne basvur ..takıldıgın bı konu olursa maılle bana ulas yardımcı olayım..
ben muaf olurken sayfadakıler saoalsun cok yardımcı oldu bende elımden geldıgınce bişeyler yapayım

Üst Alt