Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pert olan aracıma sigorta şirketi kasko değerinden düşük miktar teklif ediyor..?

dersav

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Aracımın kasko değeri poliçede 60.700 TL fakat pert olan aracıma sigorta şirketi 45.000 tl teklif ediyor.Konu ile ilgili ne yapabilirim.Teşekkürler.

Aracı ÖTV muafiyetli olarak aldıysanız ve aracınızı hurda belgeli olarak perte çıkarıyorlarsa evet normal,

Arkadaşlar araç perte çıkması demek. Sonradan tamir edilerek trafige çıkabilir demek.bu sebeble trafige çıkacak aracı başkası alacagı için baştan ödenmyen ötv vergi dairesince tahsil edilir.5 yıl dolmadan ötv indirimli araç alamasınız.engelli aracının başına gelcek en kötü şey.
Hurda demek:adı üstünde artık kullanılamyacak durumda aracın trafige çıkışının mümkün olmadığı durum alamına gelir.bu sebeble 5 yıl beklenmeden ötv indirimli araç alınabilindiği gibi kasko bedelinin tamamı tahsil edilir.

Yeni araç için kasko yaptıracagım.. Engeli kasko adı ile gecen kaskoyu düşünüyorum öneriniz ne olur.

Hırda belgesini size vereceklerse, evet, ÖTV'siz miktarı ödemeleri normal. Böylece siz yeniden o parayla aynı aracı ÖTV'siz satın alabilirsiniz...

engelsizkasko'Yu öneriririm. Benim aracımın kaskosunu orada yaptırıyorum....

hayır ötv indirimi ile almadım

kaskomda engelli kasko değil

Oturanboga sizin hangi sigorta şirketine kasko yaptırdınız engeliz kasko? Bugün ben axa ve gruopama ile görüştüm böyle bi kasko yok dediler! Aracı ben sıfır aldım anahtar teslim fiyatı üzerinden kasko yapıyor ve ben ona göre prim ödüyorum ama araç pert oldugunda bana ötv siz fiyatı ödüyor! O zaman niye aracı anahtar teslimi üzerinden sigortalıyorsunuz ve ben ona göre yüksek prim ödüyorum dediğimde cevap veremediler!! Ben de şaşırdım ne yapacam!

Arkadas ben sabaha kadar uyuyamadim axsa yapiliyordu araci aldigim yerde kiza dedim durumu anlatim aracaldigim yerdeki ....uzun uzun yazamayacagim arkadasim sigortaci onlarda yokmus engeli kaskosu generali sigorta yok imis. Bizi gec siz engeliler icin genarali sigorta engeli kasko bunu diyen ikinci sigortaci.
Bende Bulent abi nin kasko yaptirdigi yere yaptirdim. Hata onlar bile birkac sigorta sirketi ile anlasmali aynicevabi onlarda veriyor.

Savaş bey, aracı vergi isitsnası ile almadıysanız kasko ne halt yemeye aracın bedelinden kesinti yapmaya kalkıyor! TÜmüyle akıl dışı bir şey. Asla kabul etmeyin. Dava edeceğinizi söyleyin...

Üst Alt