arkadaşlar merhaba.2012 model vw golf marka aracımla yaptığım kaza sonucu kasko şirketi,servisin 17000 tl lik onarım bedeli cıkarması sonucu aracım hakkında pert kararı verdi.rayiç bedel olarak 32700 tl belirlemiş fakat aracın piyasası 43-44bin tl lerde.detaylı bir bilgi vermemekle beraber bu fiyat üzerinden ötv kesip 20000 tl nin elimize gececeğini söylüyorlar ve aracı enka adlı hurda şirketine satacaklarını söylüyorlar.ben aracın hurdaya ayrılıp yenisini almayı istiyorum.ne yapmam gerekiyor?
bir de olası bir onarım durumunda kasko şirketi aracı istediği yerde yaptırabilir mi yoksa bizim önceden kullandıgımız yetkili serviste yaptırmayı dayatma gibi bir hakkımız var mı?
servis-sigortacım-kasko şirketi ve vergi dairesinden hiçbirinin söyledikleri birbirini tutmuyor.kafam darmadagın olmus durumda.en sağlıklı bilgiyi burdan alabileceğimi umuyorum.şimdiden teşekkür ederim..
bir de olası bir onarım durumunda kasko şirketi aracı istediği yerde yaptırabilir mi yoksa bizim önceden kullandıgımız yetkili serviste yaptırmayı dayatma gibi bir hakkımız var mı?
servis-sigortacım-kasko şirketi ve vergi dairesinden hiçbirinin söyledikleri birbirini tutmuyor.kafam darmadagın olmus durumda.en sağlıklı bilgiyi burdan alabileceğimi umuyorum.şimdiden teşekkür ederim..