Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Perthes hastalığı ile ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

Gurkan25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamün aleyküm benim iki bacakta da perthes hastalığı ve aşırı derecede kireçlenme mevcut ve sol bacağımda 3 cm kısalık mevcut ötv indirimi için gittim hastaneye başvuru yaptım özel tertibata gerek yoktur ibareli rapor verdiler yani ötv indiriminden faydalanamadım doktorum diyorki çok yürürsen kısa zamanda protez takıllır ama hastane araç için rapor vermiyor bu durumda ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Gurkan25
çok saçma bir cevap rapora itiraz edin hakem hastaneye yönlendirsinler belki biraz uğraşırsınız uzun sürer ama sonuç değer bence

İyi günler. Bu gün perthes şeklinden dolayı ortopedik engelli raporu için kurulan gittim.once ehliyet değişikliği yapmanız gerekiyor denildi.yaptigim arastirmada % 40 tan az rapor orani olanlar engelli ehliyeti alamiyormuş bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

@ihes,

oranın önemi yok benim ilk raporum %10'du yenilenen raporum da %12 sağ perthes 2 defa araç aldım bu oranlar engelli haklarından yararlanmaya yetmez onun için %40 şart ama araç alma prosedürü farklı

Üst Alt