Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pes Cavus ve Çekiç Parmak Deformitesi ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

tanju6129

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Chork Meria Tooth Tip 1A Norolojik ve Genetik Hastalık Sonucu
Ayaklarda Pes Cavus ve Çekiç Parmak Deformitesi Ortapedik Hastalık olan Kişiler Heyetten H Sınıfı Ehliyeti ve Otomatik Araç Kullanabilir Raporu Alabilirmi veya Alan varmı ?

Bülent bey twtırdan mj yazdım sizede fakat dönüş yapmadınız.
Salı günü sağlık kuruluna başvurdum heyete girdim %27 vermişler Bu platformdaki Cmt tip 1a lar %40 üzeri rapor almışlar ama ben neden alamadım bilmiyorum noroloji doktoru emg ayaklarima ellerime emg cekmeden Genetim Testi Sonucundaki CMT Tip 1A sonucuna göre değerlendirme yaptı rapora karşı itiraz etsemmi diye düşünüyorum

ben de şarko marie tooth yani polinoropati hastasiyim. pescavus ve cekis parmak ile ehliyet aldim. h sinifi ne bilmiyorum tren falan mi kullanacaksiniz

Tiren kullanmayacağım öğrenmek istedim sadece Engelsiz Sağlam Sağlıklı insanlar Ötv siz araç almak için her yolu deniyor biz neden alamayalım diye bilgi almak amaciyla bu konuyu actım

Üst Alt