Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pes Ekinovarus için Engelli Rapor oranı ne olur?

alize03

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar izmirdeyim doğuştan sol ayak pes ekinovarus rahatsızlığım var 3 kez operasyon geçirdim. sol ayağım 3cm bacağım 5 cm kısa diz altı ince ve zayıf daha önce bu konuda rapor alan varsa bana bilgi yazabilir mi?

rapor olayında önce size bir tavsiyem var.

türkiyenin en iyi profesörü bu konuda sayın prof.dr EMRE ÇULLU dur.
kendisi aydın da yaşıyor...45 yasında prof. ünvanı almıştır kendisi.
cok ileri yaşlardaki insanların ayaklarını %100 olumlu tedavileri ile sonuçlandırmıştır.

sağ ayak pes ekinovarus rahatsızlığıım var % 42 raporum var onunla vergi indirimi başvurusu yaptım merakla sonucu bekliyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur

Arkadaşlar biraz önce telefon ile sordum ve raporumun aynen onaylandığını söylediler % 42 ile müracat ettim ve aynen onaylandığını bildirdiler

Merhaba, ben de aynı çarpık ayak sorunu vardı. Sol ayakta, üç defa ameliyat geçirdim, diz altı ince ve bacak 4 cm kısa. Ayrıca atrofi ve polio Sekeli tanısı da var. Rapor oranim ne olur?

Buraya da yazan kimse yok, sanki herkes polio Sekeli, kimse pes ekinovorus değil...

Suret

kadeş bk şimdi

Bende M87 osteonekroz var sag ayak bileginde ama aynı ayagımdanda pev sekeliyim

Ortapedi diyorki sen pev sekelisin diyor ama

Nöroloji ise yok sen polio sekelisin diyor

Buyur burdan yak

En iyisi özelde iyi cerrhslara giderek belgelemek, raporunuzu neye göre verdiler peki?

Ama 2012 de ise %20 aldım ve raporu yırttım attı.

Pev sekelinin kodu yok yönetmenlikde polio sekelinin var

Pev Sekeli dediğiniz pes ekinovorus mu oluyo

Suret

hayır şöyle anlatayım benim sag ayak soldan farklı yani sag bacak soldan 7 sn ince ayak eksremite 4 sn kısa bu ama bende topallama yok aksama yok bu teşhisi ortapedi koydu pev sekelisin dedi. Doguştan yamuk ayagımı 1 yaşında ameliyat oldum ameliyat başarılı ama ama nörolojiye gittim emg testi istedi ama sinirler tamanen normal çıkıyor sen dedi çocuk felci gecirmişin dedi anne karnında dedi senin teşhis polio sekelisin dedi. Ama Şuan yaşım 32. Bu ayak bana fazla dayanamayıp sag ayak bileginde 2 yıl önce osteonekroz oluştu yani kemik ölumu ortapedi ameliyat olcaksın dedi ama kalçandan dokular alınıp ayagın dondurma yapcaz dedi yani sakat kalcaksın dedi agrılarından sancılarınızdan kurtarırız dediler ama ameliyatımı yapmıyorlar sakat kalma imkanım varmış böyle idare et dediler. Seni götürebildigikadar görsün dedi ortapedi.

Geçmiş olsun ama bu hayatta ölüm harici her hastalığın tedavisi var diye mujdelendik her zaman, hadisi şerifler mevcut, bu yüzden mutlaka ama mutlaka başka doktorlara gitmek sizin için iyi olur. Bakalım benim sürecim nasil devam edicek. Ben rapor alacağım, hayirkisiyla inşallah alırım...

Kaç yaşındasınız, uzun yıllardır bu sekildeyseniz bunun iskelet yapinizdaki tahribatı da çok fazladır, bunlara bakmadılar sanırım, önce özel bı doktora gidip bütün engel durumlarinizi belirleyip sonra rapor almak daha mantıklı oluyor, en azından kendinizi ifade edebilirsiniz. Geçmiş olsun. alize03

Merhaba. Pes ekinovarus ile ilgili soru sorabilirmim. Aynı rahatsızlığa sahibim

Üst Alt