Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 107 hakkında görüşleriniz nedir?

kardelenn engeliniz nedir aracı kendiniz için mi düşünüyorsunuz ?
Aparat taktırıp kullanacaksanız bu araç otomatik vites olmadığı için size uygun olmaz.
Genel olarak araç çok ufak bagaja sahip hp gücü düşük motoru ufak ama yakıt tüketimi 4,5 olarak belirtilmiş sanırım ortalama değer olarak verilmiş. Yakıt tüketimi motor ve hp gücüne nazaran az gibi görünmüyor.

yok araç otomatik vites evet kendim için bagac evet küçükmüş ama içi geniş iş arfkadaşlarımla da paylaştım yakıtı az yakarmış:)

bu sınıf araçların performansı yüksek olmaz zaten, kasa hafif olduğu için benzinli olmasına rağmen çok yakmaz, bagajı küçüktür, boyutundan dolayı şehiriçi park yapması kolay olur, en olumsuz yanı ise donanımı, donanım olarak pek birşey yok

kardelenn;

Otomatik versiyonu göremedim konfigürasyon sayfasında.

Firmayla görüştüm otomatikmiş bende konfigürasyon sayfasında n çok anlamadım takip edemedim. arkadaşlarımdan ve kullananlardan fikir alayım dedim:)

Benim 207'im var 3 yıldır kullanıyorum çok rahat bir araba ki bagajı benimkinin bile küçük 107 çok çok küçük ve bagaj gerekiyor.Bir tatile giderken falan hiç bir şey sığmıyor arabada öyle dakka başı alınacak bir şey değil alırken bence her türlü detayı düşünün derim.

minerva;
teşekkür ederim opel corsa ile arsında kalmıştım ama seçimim opel den yana olucak sanırım

Üst Alt