Benzinli ortalama yakıt durumu 6,2 bu sınıftaki bir çok benzinli arabaya göre bana iktisatlı gibi gelmişti.Bagaj hacmi 270 lt koltuklar dik konumda iken belki tekerlekli sandalye kullanma ihtimaline göre yetersiz diyorsunuz ama deneyeceğiz onuda hatchback modeller içinde 270 lt bagaj fena sayılmaz.Avrupa otomobillerin parçalarının pahalı olduğu belli bir şey kasko yaptıracağım ve dağda bayırda gezmeyeceğim şehir içinde kullanacağımı düşünürsek bu şekilde değerlendirmenizi rica ediyorum.Bu arabanın fiyatı Mart ayına özel 35,600 gibi bir rakamdan 30000 TL.gibi bir rakama inmiş bana bu anlamda uygun geldi elimdeki para ve çekebileceğim krediyi düşündüğümde.Kullanıcıları memnunuz diyor kimileride bilmem kaç model peugeot 206 dan ses geliyor aman uzak diyor bende diyorum ki benim alabileceğim rakamlar içerisinde diğer bir çok modele baktım en uygunu bu geldi evet Akşehin'in dediği gibi bana artı ve eksilerini söyleyebilirseniz neden uzak durmam veya neden bu arabıy düşünmemem gerektiğinde daha netleşebilirim ama hiç bir görüş belirtmeden ben fransız sevmem uzak dur,veya hiç açıklama yapmadan uzak dur bir kiriter olmuyor ve banada çokda yardımcı olmuyor.Yapıcı ve gerçekci eleştiride bulunan,fikir veren herkesede çok teşekkür ederim.