Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 207 hakkında görüşleriniz..?

minerva

Aktif Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
10
Akadaşlar 1 aydır araba araştırıyorum iki gün önce peugeot'nun sitesinde bu araba dikkatimi çekti ve bu arabayı almayı düşünüyor gibiyim.Özellikle Mart ayı sonuna kadarki kampanyası ile sınıfının diğer arabalarına göre fiyat olarakda daha uygun gibi geldi,özellikleri,donanımıda hoşma gitti ama bunlar teorikte bana hoş ve avantajlı gelen durumlar:rolleyes:Araba severler ve kullanıcıları bu araba için ne düşünürler acaba ?

tek kelime peugeot'dan uzak dur yaramaz.

not:fransizlari ve araçlarini sevmem

207 güzel bir araç.
Ama benzin aldı başını gidiyor.
Az yakan bir araç alsanızda rahat rahat gezseniz gönlünüzce kötümü olur :)

Alın bi Polo 1.6 TDI DSG rahat rahat gezin...

Küçük... Tam otomatik... Dizel... Oturaklı... Pahalı... Daha ne olsun :)

39.900 TL

volksvagen güzeldir ama biraz narin arabadır masrafı narin olmaz.peugeot şu an yakıt konusunda en cimri araçları üretmekte kolay kolay problem.poloya tercih edin derim.yerli araç düşünürseniz renoult almanız daha uygun olur.alman araçları pahalı olur italyanlar arabadan anlamaz ortası fransızdır.amerikan arabaları tam bır emperlalıst kafa ile yapılmıştır ucuza alırsın adamı süründürür.

Bana kalırsa almandan vazgecmeyın butcenıze gore en uygunu skoda oktavıa yada super b dır ozellıklerı passatla aynıdır. çekoslavak olduguna bakmayın alman uretımıdır 1993 te almanlar satın aldı. oktavıa ve super b de wolkswagen motoru kullanılmaktadır. fıyatlarına bakın derım.

Pejo çok güzel oturaklı bir araba hdi dizelini alırsanız sınıfının en ekonomik arabasını almış olursunuz.tek kötü tarafı ön amartisörlerden biri bozulduğunda komle ön salıncakla beraber çıkarılıp değiştiriliyor oda çok masraflı.yani alt takım masrafları ağır. Bütün avrupa arabaların bakım masrafları pahalıdır.bence en güzel en masrafsız en ekonomik araba fiat polıo multujet.az yakıyor ,ucuz,bakım masrafları çok az,vergisi düşük. şimdiden güle güle kullanın.

Minervam Peugeut 207 Kırmızı benim her zaman sahip olmak istediğim arabadır.Bunu söylemeden geçemeyeceğim :) Hem dış görünüş hem hatchback oluşu kullanım rahatlığı sağlar sana..HDI dizel alırsan sürekli kullanımlarda sana kazanç sağlar
Peugeut 307 otomatik vites modelini tavsiye etmem ,mağdurlardan biri müdürümdü ,arabasını 2 yıl içinde elden çıkarmak zorunda kaldı.Bir ara firmanın, bu modeli programlama yanlışı sebebiyle piyasadan toplattığı haberi kulağıma gelmişti .
Hayırlı seçimler minişimmmm :)

Hyundai Accent modeli 25-28 arası diye biliyorum ama modele ve yılına göre fiyatlar değişiyor.

valla mınerva benzınlı almada ne alırsan al...memur maasıyla benzınlı arabaya bınmek zor:)dizel dızel dızel..benım arabanın dızel otomatıgı var tasıyemdır..hem reno masrafsız parcası ucuz..en az yakan..en iyı yerlı arabadır..fyatıda uygun..

207 tavsıye etmem..pejo hem reno kadar kalıtelı deıl hemde yerlı uretımı olmadıgı ıcın bakımı asırı masraf..hemde reno kadar saglam olduunu hıc zannetmıorum..

skoda yeti 1.2 dsg yi bekle bence. yakında gelecek..))) benim bugünlerde favorim bu..

Otomobilinizi almadan önce malum 0 KM'lerde 5 yıllık olayı ve de İleride engel durumunuzdan dolayı sandalye kullanıp, kullanmayacağınızı da düşünerekten sağlıklı bir karar vermenizi öneririm.
Almak istediğiniz otomobilinizin SEDAN türü olması, Bagaj hacminin geniş olmasını ileride Tekerlekli Sandalye kullanacak olursanız sandalyenizin otomobil bagajına sığıp - sığmayacağına dikkat ediniz.

Arkadaşımıza yardımcı olurken araba modellerinin artı ve eksilerini yazarsanız daha iyi olmazmı.Birinizin iyi dediğine öbürü kotü diyor.Çelişkide kalmadan kendisi değerlendirsin artı ve eksileri.Böyle daha iyi yardımcı olursunuz.

207 den uzak dur tavsiyem kesinlikle ford focus tdci dizel sağlam kaliteli ve az yakar

hiç tavsiye etmem çok küçük ve içi çok dar parçası pahalı ve çok yakar bence alman arabası al opel mesela

ben opel dizel aldım gayet guzel bir depo yakıtla 800 km yol yapıyorum.tabi bu yol hep şehir ici şehir dısı olursa bu menzil 1000 km ye kadar cıkar.yani ortalama yakıt tüketimi 6.5 unutmadan internet ve kataloklarda ki yakıt tüketim oranları sizi yanıltmasın. kesinlikle hic biri dogru cıkmaz neden derseniz o oranlar düz yol ve boş arabalarla yapılmış ölcümlerdir.benzini tavsiye etmem lpg yi hic tavsiye etmem sonucta lpg de aldı basını gidiyor fiat olarak.hem bizler engelliyiz bir şekilde kazayı düşünün lpg cok cabuk alev alabilen bir yakıt türü.şimdiden hayırlı olsun.

Benzinli ortalama yakıt durumu 6,2 bu sınıftaki bir çok benzinli arabaya göre bana iktisatlı gibi gelmişti.Bagaj hacmi 270 lt koltuklar dik konumda iken belki tekerlekli sandalye kullanma ihtimaline göre yetersiz diyorsunuz ama deneyeceğiz onuda hatchback modeller içinde 270 lt bagaj fena sayılmaz.Avrupa otomobillerin parçalarının pahalı olduğu belli bir şey kasko yaptıracağım ve dağda bayırda gezmeyeceğim şehir içinde kullanacağımı düşünürsek bu şekilde değerlendirmenizi rica ediyorum.Bu arabanın fiyatı Mart ayına özel 35,600 gibi bir rakamdan 30000 TL.gibi bir rakama inmiş bana bu anlamda uygun geldi elimdeki para ve çekebileceğim krediyi düşündüğümde.Kullanıcıları memnunuz diyor kimileride bilmem kaç model peugeot 206 dan ses geliyor aman uzak diyor bende diyorum ki benim alabileceğim rakamlar içerisinde diğer bir çok modele baktım en uygunu bu geldi evet Akşehin'in dediği gibi bana artı ve eksilerini söyleyebilirseniz neden uzak durmam veya neden bu arabıy düşünmemem gerektiğinde daha netleşebilirim ama hiç bir görüş belirtmeden ben fransız sevmem uzak dur,veya hiç açıklama yapmadan uzak dur bir kiriter olmuyor ve banada çokda yardımcı olmuyor.Yapıcı ve gerçekci eleştiride bulunan,fikir veren herkesede çok teşekkür ederim.

bu paraya opel corsa 1.4 otomatik derim neden dersen;yakıtı şehiriçi 7,5 litre vitesi tam otomatik daha rahat , 207 de ise sanırım tiptronik (yarı otomatik) ,opelin piyasası peugeot den daha fazla satma riskine karşı

minerva kardeşim, param sınırlı diyorsan, bence, hyundai getz otomatik al-geç. servis sıkıntısı çekmezsin ve şimdiye kadar o arabadan bir sorun da duymadım. ama bagaja iskemle koyacağım dersen sedan versiyonları düşünmelisin. hatcback arabalarda, iskemle kullanıyorsan tarifi zor sıkıntılar çekersin.

Aslında otomobiller teknik olarak birbirine çok yakınlar.
Çoğunun motoru ön takımı hatta alt yapısı aynı. Dış görünüş ve aksesuarlar değişiyor.
Ben araç alırken nelere dikkat ettiğimi söyleyeyim belki faydası olur.
1. Garantisi 4-5 yıla çıkartılabiliyormu.
2. Piyasada sayısı çokmu (Çok olan aracın ilerde parçası bol ve ucuz olur mesela
audi a3 ün yani golf v.s ile aynı ön balatası 60 TL)
3. Kaskosu makulmü ? (honda peugeot mazda nissan kaskoları uygun sayılmaz)
4. Servisi her yerde varmı ? Bakım fiyatları nasıl ? Toyotanın bakımı Golften pahalı
mesela. Mercedes viyanonun bakımı bile 369 TL. (bayisinde tanıdık olan markayı
seçmeli)
5. Katalogda yazan değer değil istanbul değeri önemli. Forumlardan araştırır ve
kullananları ararım.
6. Tam otomatik olmalı. Otomatik şanzımancıya gider sorarım nasıl bir şanzıman diye.
(Fransızları pek önermedi ustam)

Tüm bunları derleyip toplayıp 3 ay düşündüm araştırdım. sonra Beyaz 1.6 TDI DSG Golf e karar verdim. Önemsediğim aksesuarları eklettim sipariş verdim Mayıs sonu sağ salim gelir inşallah

ben fiat fiorino aldım otomotik vites çok güzel ve de dizel. uzun yolda 18 km 1 litre yakıyor.

ASLIO1; fıat fiorıno tam hayalimdeki araba. indirimli kaç liraya maloldu ve biraz daha araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.

Peugeot hakkında pek iyi duyumlarım yok açıkçası .
Tavsiyem ; sikayetim.com, sikayetvar gibi tüketici sitelerindeki yorumları okuman.

sana opel astra tavsiye eederım ben opel astra kullanıyorum çok memnunum ama temız bir opel olacak

arkadaşlar dikkat ben araştırdım dizel araç alırken iyi düşünün çünkü benzinli aracın ötv oranı %37 iken dizel aracın %6,7 ' dir. yani dizel araç alırken ortalama 10.000 lira fazla ötv ödersiniz.

Biz bu yorumları yaparken konuyu açan arkadaşımız arabasını almış, hatta eskitmiş olacak galiba :) Eeee tam 7 ay olmuş konu açılalı :) Peugeot 206 kullanıcısı olarak bir yorumda ben yapayım. Ben de 206 1.4 otomatik var. Yaklaşık 7-8 senedir biniyorum. Yağına suyuna baktıktan sonra pek problem çıkarmıyor. Şanzuman konusunda da pek problem çıkarmadı . Ama benzinli birde otomatik vites olunca yakıt yaklaşık %25 artıyor. Benzin yönünden maddi durumun iyi olursa fazla dokunmaz. 206 larda ABS yoktu, sanırım 207 lerde vardır. Genel anlamda ben memunun ( yakıt dışında ). Hiç yolda bırakmadı desem yeridir :)

mguvn;

Tekrar ve doğru kaynaktan araştırırsanız arkadaşları yanıltmamış olursunuz. Yok öyle bir şey...

arkadaşım....
google dan günce ötv oranı diye gir dizel veya yarı dizel aracın ötv oranını göreceksin...
ayrıca şimdiye kadar kaç tane dizel engelli aracı gördün..?

Kendimin var yeter mi?

1600 cc yi aşmayan otomobillerde dizel benzinli ayrımı olmaksızın ÖTV oranı çıplak fiyatı üzerinden %37'dir...

İyi araştır öyle bilgi ver arkadaşım!..

Üst Alt