Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 301 otomatik vites araç kullananlar var mı?

yusufk

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
peugeot 301 benzinli otomotik vites araç almayı düşünüyorum tertibatla kullanıcam.
Lütfen 301 alan vede kullanan arkadaşlar yazarsa benim için büyük kolaylık olacak
ama 301 alan arkadaşların fikirleri çok çok önemli teşekkkürler...

Arkadaşım ben bu aracı İstanbul Autoshow 2012’yi fuarında incelemiştim, en büyük sıkıntısı yakıtıdır. Bu araç şehir içi yakıt tüketimi 9 ile 10 litredir. Bunu mutlaka iyi araştırmanı tavsiye ederim. Çünkü bizim için aynı zamanda yakıt tüketimi de çok önemli. Ancak dersin ki ben bunu LPG'ye çeviririm o zaman durum değişiri. Bu benim görüşüm. Hayırlı olur inşallah

Yeni çıkan bir araba, kullanan kişiler azdır.
Ama şu kadarını söyliyim, otomatik-benzinli yakıt konusunda seni üzebilir.
Eğer dersenki zaten pek kullanmıyorum o zaman hoşuna gittiyse alabilirsin.

eyv.

teşekkürler zaten yakıtı beni tereddüt ettirmekte yoksa almıştım..

lpg uyumu nasıl olur acaba al lpg taktır kafan rahat olur binersin

cruze hb donamım açısından çok yüksek 301. renault megane hb, cruze aynı fiyata otomatikleri 29 bine geliyor. cruze ve 301 çok yakıyor ş.i de. megane de sorunlu bi araç gibi kullananlardan şikayetler baya çok lpg uyumu sorunsuz yakıtıda diğer 2 modele göre daha az. cruze harika bi tasarıma sahip ama yakıtı göz korkutuyor 301 de aynı oranda tüketiyor. az yakan araç bulmak cidden zor

Yakıt Çok Yakıyor.

Arkadaşlar Peugeot 301 arabayı Autoshow 2012 farında incelemiştim. Sedan olarak üretilmiş olup, bağajı geniş ancak, Yakıtı olayını incelediğimde 9 ila 10 litre yakıt yaktığını söylediler, en büyük sorun da zaten yakıt olayı, yoksa fiyatını söyliyecek söz yok, biz engelliler için yakıtı ekonomik olan araç olmalıdır. Sana tavsiyem Fiat Fiorino Panorama Otomatik vites, dizel "otomobil" geniş ve yüksek araç olarak almanı tavsiye ederim. Hem Yakıtı ekonomik yakıyor, ve hem de yedek parça olarakta ekonomik.

yakıtı çok fazla ve lpg uyumlu değil bildiğim kadarıyla....

üstat benzinli araç almanı tavsiye ederim. dizel tomatiklerde sıkıntı cıkıyor diyorlar zamanla. ayrıca. cruze fazla yakıyor diyorlarya aslında normal yakıyor. olması gereken kadar ancak benzin pahalı olduğu için çok yakıyor deniyor. tüp taktırdınmı curze ortalama sehir içi 0,27-0,32 kuruşa gider gelirsin tüple. ha bide diğer hava parası vereceğin arabalardan katve kat fazlasına sahip donanım olarak.ben zamanında araba almak için cok aşındırdım bayileri. toyota corolla boşuna 35 fiyat cektiler. ford b max se bosuna 29,800 tl honda civice 33,500 citoren c elysee e en dolusuna 26,500 tl, opel astra boşuna 31,500, skoda yeti 34.000 tl hundai blue dizeli 32,500, elentrası benzinli 32,500 tl fiyat cektilerdi engelli indirimli chevrolet aveo orta dolusu 28.000 civarı, cruze makyaşsız kasası 27,500, makyaşlı kasası ise 30.000 civarı fiyat cekmişlerdi.

mış miş ile olacak işler değil bunlar.
Her arabanın arıza çıkarma olasılıgı vardır.
Otomobil üzerine forum siteleri var, oralarda incelerseniz aradıgınız her soruya cevap bulabilirsiniz.
Şahsen ben olsam almam ama tercih meselesi bunlar.
Bu arada fransızda da uzak dur demiyorum, öyle kulaktan dolma bilgilere bakma kullanan kişilere bakabilirsin.

arkadaşlar bende otomatik 301 almayı düşünüyordum ama yazılanlara bakılırsa iyiki almamışım fiat fiorino yada benzeri araçları engelli olarak alabiliyormuyuz malum ticari sınıfındaki araçlar bunlar

fiat fiorino panorama hususi olarak geçiyor ruhsatta

yakıt seni düşündürüyor ise megane grand tourer iyidir şehir içi 6 litre şehir dışı 3,5 4 litre civarı yakar ..

Peugeot 3008 EHDI kullanıyorum 1.5 yıldır arabam yaklaşık 35000 km de yakıt olsun uzun yol olsun çok memnunum ayrıca garanti konusu hariç 2 yıl hiç bir kusuru yok bence

arkadaşlar bende ford fiesta powershift otomatik 2013 titanium paket almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?2012 kasalarda 1.4 motor otomatik seçeneği vardı fakat powershift değildi 2013 modellerde ise 1.4 otomatik seçeneği yok 1.6 6 ileri otomatik powershift var..Honda jazz düşünüyordum fakat beni aşıyor fiyat olarak fakat sınıfının en az yakan arabasıymış..Çok fazla KM yapmayacağım bu yüzden aşırı benzin yakmadıktan sonra ford hoşuma gidiyor gönlüm 2012 kasalarda kaldı fakat 2013 kasalarda yakışıklı.. sizce fiestalar nasıldır sorun çıkartırmı üzer mi Aracımı uzun süreli kullanacağım belki 5 sene sonra satıp model yükseltebilirim...

Bildiğim kadarıyla kronik bir sıkıntısı yok.
Gözüne hoş geldiyse ve cebine uygunsa al.

yakıtı bilmem ama süper araba

Selam ENGELTANIMAZENGLLİ arkadaşım benim Mayıs ayında almış olduğum Fiat fiorino panorama mjet 1.3 dizel otomatik aracım var. Ayrıca ruhsatta otomobil diye geçiyor. geniş, rahat ve bir o kadar da kullanımşlı bir, bu fiat fiorino aracı araştırmanı isterim.

arkadaşlar iyi akşamlar çok araştırdım honda civic dream 1.6 otomatik 125 beygir aldım o km.fabrika çıkışı lpg li garantili haftaya çarşamba gibi teslim edecekler hayırlısı olur inş.

bende seat leon 105 beygir tdı dsg şanzıman almıştım maliye memurları hevesimizi kırdı bakalım ama aracı mutlaka alacam araba silah gibi :)

7 ileriiiiii

fiyatı nedir ? Ne kadara maloldu yazar mısınız? Bu arada İbrahim bey azminizi tebrik ediyorum 3 yıl boyunca yılmamışsınız bu saçma düzen karşısında. Bende uğraşıyorum neredeyse 1 yıl olcak bunaldım artık oturdum bir mucize beklıyorum :)

aracın fiyatı led paketle 59 şimdi 60 olmuştur kur farkından 3 temmuzdan sonra araç ötv indirimli 40500 oldu led paketi ekletince 42300 geldi içinde trafik tescil ve trafik sigortasıda dahil ancak maliyedeki ceberrut memur kılıklı kendini doktor zannedip raporları geçersiz görenler yüzünden aracı bayiye teslim etmek zorunda kaldım ... önce şu yazılı dilekçeme bir cevap yazsınlar bakalım nasıl bir cevap yazacaklar merakla bekliyorum....

Üst Alt