Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 5008, Citroen Grand Picasso ve Renault Grand Scenic arasında kararsız kaldım

ali.demir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
rapor ehliyet hepsi tamam. aracımı almak üzereyim. peugeot 5008- citroen grand picasso ve renault grand scenic bu oto lar arasında kararsız kaldım. siz ne dersiniz.

bir de aracı aldım 5 sene kullandım 5 sene sonunda sadece yine engelli olan bir arkadasıma mı satmam gerekiyor yoksa normal satış da yapabilirmiyim.5 yıl sonra ÖTV ödemeden satış mümkün mü acaba...

arkadaşım akrabalarımın fransada yaşamasından ötürü peugeot hakkında bir çok bilgiye sahip oldum bunlardan en önemliside uzun vadede kullanıcaksanız eğer ki 5 yıllk zoraki kullanım ve sonrası için peugeot un erken dökülme gibi sıkıntısı var citroen grand picasso kendi k ullandığım araç rahatlık ve yakıt tüketimi konusunda oldukça ekonomik ve teknolojik bakımdan ise oldukça gelişmiş amma velakin kendi aracımda olmasına rağmen bir opel sağlamlığı yok gaz tenekesi gibi kaportası var ... renoult hakkında bi fikrim yok ..

ne fiyat verdiler bu araçlar için bilgi verirsen sevinirim ayrıca nerden almayı düşünüyorsun

ali.demir;

Ben 2 hafta önce aldım 5008 , 47,700 fiyat + kasko .. araçtan memnunum %90 üzeri raporla aldım .. ben araştırırken reno nun oto. yoktu hiç bakmadım ayrıca tipi çekmiyo beni .. citroene de hiç bakmadım .. forumlara bak gerekli karşılaştırmaları bulursun ama herkes aynısını diyo , içine binip beğenmek+araca ısınmak+fiyat ..

MUR37;

scenik için 47000
5008 için 47500
Picasso 43750

fiyat verdiler tabi bu fiyatlar temmuz fyatları ağustosta değişeceği aşikar

jonjon;

valla gökhan kardeşim yerden göğe kadar haklısın. ama hepsinin bir diğerinden üstün özelliği var. Mesela picassonun görüş alanı hiç birinde yok. Scenic in yeni gelecek olan modeli oto matik vitesli ve çift kavramalı geçişleri hiç hissetmiyorsun tek vitesli araç gibi. Pejonun da video paketi dış görünümü sonradan çıkan şeffaf bilgi ekranı korpiti ara konsolu ve diğerlerine göre daha kalite işçiliği var
böyle karar verme sıkıntısı içindeyim işte:::(((

ali.demir;

Ben 5008 in görüş açısına kefilim .. evet bu modeller peco da tek kavramalı sistem içinde normal araç gibi debraj balatası var 1 ve 2. viteslerde bi yığılma oluyo .. onunda sebebi senin gaza verdiğin tepki .. bundan önce 308 vardı , 1 yıl kullandık oda aynıydı yığılma oluyodu .. 5008 aldık , aracı annem kullanır genelde ilk sürüş yığılma yine vardı ama 2. sürüşümüzde ve sonrasında yığılma olmadı araca alıştı şöför .. kimi reno yu öneriyo parçası bolda şöle böle ama ısınmıyosun araca .. sonuç gözünü yumacan hadi hayırlısı deyip verecen kararı ;)

wv jetta al derim kullanıyorum mukemmel 1.6 105 hp dizel comfort al

Ali arkadaşım seninde belirtmiş olduğun gibi hepsinin fiyatı ve kullanım avantajları birbirine çok yakın özellikleride birbirinden aşağı kalır değil önemli olan bu araç nihayetinde elimiz ve ayağımızın yerini tutan bişey arıza durumunda servisinin yeterliliği ve hizmet verme süresindeki hızı sana yakın olan yakından ziyade bir sorun ile karşılaştığında hizmet kalitesinden sıkılmayacağın markayı bulmandır onun için bu yönde bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. alacağın araç şimdiden hayırlı olsun

jonjon;
haklısın galiba artık öyle olacak sanırım

pasam;
jetta güzel bir araç ama diğer binekler gibi alçak araba. inip binerken zorlanıyorum. binerken çukura düşer gibi inerkende çukurdan çıkar gibi oluyor ve zorlanıyorum... o yüzden jetta gibi bir binek alamıyorum

diyarbakırlı;
servis konusunda yerden göğe kadar haklısın araştırmamı bu yöndede yapmıştım. sonuç grand scenic çıkıyor... 8. ayın başında otomatik olanı geliyor bayii lere onlarada bakıp kararımı vereceğim inşallah...

merhaba kia cee'd sw da incelemenizi tavsiye ederim.1.6 motor 128 beygir ..fiyat olarakta 50-52 arası.kullanıslı ve donamın olarak guzel bır araba.bır arkadasımda sw olmayanından var gayet memnun.bende 2006 corsa 1.2 var.surem doldu suanda bu aracı satıp cıddı cıddı kıa cee'd sw ılgılenıyorum.ama yınede bır test surusu yapmadan daha fazla metetmeyeyım:)

slm,arkadaşlar konu başlığını açan arkadaşın bir sorusu daha vardı 5 yıl bindikten sonra bu arabaların satışı nasıl oluyor ? normal satabiliyormuyuz.yoksa yine bir engelli kardeşimizemi satmamız gerekiyor ?

merhaba.5 yıl dolduktan sonra aracınızı ıstedıgınız kısıye satabılırsınız. sorun olmayacaktır

Üst Alt