Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 5008 dizel otomatik araç hakkındaki görüşleriniz?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Omurilik felçlisiyim bu tarz bir araç sahibi olmak istiyorum, aracı kullanan yada görüş belirtmek isteyenler ?

Bende geçtiğimiz ay bu aracı almayı düşünüyordum, uzun bir süre detaylıca araştırdım, onlarca kullanıcı yorumu okudum, özetle; sınıfının en iyisi, donanım zaten full, araç geniş ferah, yakıt çok çok düşük, kısaca herşeyiyle mükemmel ama tek olumsuz yanı fiyatı, otomatiği 73.900 tl.

loks kardeş biliyorsun sw tarzı bir araba almak istiyorum kafam çok karışık. Bu aracın fiyatı ötv düşünce 52-53.000 aralığın da oluyor. Seat almak yerine bu aracı almayı yeğlerim diye düşündüm sence tek eksisi fiyatı mı ?

dediğim gibi uzun bir süre araştırdım, sıfırını, 2.elini, bağımsız kuruluşların yaptığı testleri kullanıcı yorumlarını.. hatta kullananlarada sordum, sonuç olarak gerçekten çok iyi araç. İster 5 ister 7 kişilik oluyor, bagaj geniş, aracın kendiside geniş ve ferah, kokpit harika zaten, donanımda full, aldıktan sonra şunu ekleyeyim diyeceğiniz birşey kalmıyor.. işte tüm bunlar birleşince maalesef fiyat bu oluyor. tek olumsuz yanı fiyatı, tabi birde 2.el piyasası vw gibi kapış kapış olmuyor çünkü milletimizde bi önyargı var tutturmuş gidiyor. Uzun süre satmam diyorsanız, bütçenizde uygunsa gerçekten güzel araç..

Üst Alt