Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Peugeot 5008 mi, Ford cmax mi?

istediğiniz opsiyonlar nedir ? otomatik mi benzinli mi dizel mi ? böyle bakınca cmax daha iyi duruyor :))

5008 tabiki .. 2011 temmuz ayında aldım .. 2010 ve 2011 de gelenlenlerde kronik sorunlar oldu servisler kabul edip hallettiler .. 2012 de yeni e hdi motor geldi yakıt %15 daha azaldı kronik sorunların hepsi çözüldü .. düşük yakıt ucuz servis genişlik ve konfor için birebir .. tek sıkıntısı yarı oto. olduğu için 1ve 2 vites geçişlerinde sarsıntı yapıyo onuda en geç 1 haftada çözersiniz test edin anlarsınız .. almışken full ünü alın malum 5 yıl binecez şimdiden hayırlı olsun ..

Ford Cmax i inceledim çok güzel araba kendim için bakıyordum ama otomatik seçeneği olmadığı için kaldı duruşu şekli güzel araba 5008 hakkında fikrim yok tercih sizin.

c max mi, grand c max mi, ve hangi versiyonu, trend mi, titanium mu? otomatik vites alacaksanız c maxin otomatiği yok ayrıca..

Üst Alt