Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pezzer tipi sistostomi sondası (mesane boşaltımı için)..?
selam.
arkadaşlar ben pezer tipi sabit sonda kullanıyorum ancak temin etmekte sorun yaşamaktayım. Bu konuda bilgi paylaşımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
tekrar selam.
tam anlatamadım arkadaşlar. benim kullandığım pezarvafif tipi deyl
pezzer tipi sistostomi direk mesaneye takıyorum 30 yıldır bunu kullanıyorum 15 günde bir değiştiriyorum dolayısıyla mesane kapasitesi çok küçüldü c/6 kaza geçirdim.tşk.
Pardon, prezervatif başlığına yazdığınız için, yanlış yazdığınızı düşünüp uydurmuşum Şimdi konuyu ayrı bir başlık haline getirdim...
Pezzer's catheter (Pezzer kateteri): Sistostomi deliğinden mesaneye iletilmesini takiben, yerinde kalabilmesi için, ucu ampul biçimi genişleme gösteren kateter.
Ürünü temin edemiyor musunuz? İntra Medikal'de var gibi görünüyor: Intra Medical
merhaba.
Bülent bey. intra medikal i aradım onlarda yokmuş başka bir madikal e yönlerdiler oradada yok
ben yinede arıyorum. pezzer tipi sonda. bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum selamlar.
Sistofiks uygulaması: Bazı durumlarda üroloji uzmanlarınca mesaneye karnın altından bir delik açılarak çok ince devamlı bir sonda takılarak idrar çıkışı sağlanır. Bu tip sondalara sistofiks denilir.