Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Audeo S Smart cihaz kullanan var mı?

harikalık

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalar Selam,,

Sizlere bir soru sormak istiyorum. Bugün PHONAK AUDEO S SMART cihazını denedim.Ben çok beğendim.

N dersiniz sizce Phonak güvenilir mi?

harikalik merhaba, Phonak'ı sanırım Aktif Duyu Şişli'de denediniz.Ben şahsen starkey kulakiçi işitme cihazı kullandığım için phonak beni kesmedi tabi alışmak da önemli işitme kaybını da unutmamak gerek :D

sivaslı;

Merhaba,

Sivaslı, Phonak ı Kadıköy Aktif şubesinde denemiştim. Benim için pek iyi sayılmazdı. Fakat Ümraniye de art işitme merkezinde denedim bu model cihazı beğendim. Siz denemiş miydiniz?

Benım işitme kaybım Saf ses Eşik ortalaması Sağ 67 sol 65

Merhaba harikalık, İşitme kaybin orta dereceli olsa gerek. Cok guzel kulakıcı cıhazlar var hem kaybını da karsılar ama kaybın artarakj devam edıyorsa kulak arkası kacınılmaz. Phonak ise teknolojının zerafetle buluşması diyebılırım. Zaten baya ceşıdı var; cross, mını smart,audıo mını vs. Eger kı ben kulakiçi denemek isterim dersen onerebılecegınarkalar var.

Merhaba harikalık, İşitme kaybin orta dereceli olsa gerek. Cok guzel kulakıcı cıhazlar var hem kaybını da karsılar ama kaybın artarak devam edıyorsa kulak arkası kacınılmaz. Phonak ise teknolojının zerafetle buluşması diyebılırım. Zaten baya ceşıdı var; cross, mını smart,audıo mını vs. Eger kı ben kulakiçi denemek isterim dersen onerebılecegım markalar var.

5 karakter sınırı xd

Üst Alt