Arkadaşlar ben dün phonak audeo v70 RIC aldım.Alırken adam ayarları falan yaptı.Fakat sağ kulakta biraz sesin robot gibi gelmesi vardı.Sonra onu düzeltti.İcerisi sessiz olduğu için balkona çıktım.Orada da denedim ve sıkıntı yok gibiydi.Sonra ödeme işlemlerini yaparken bir çanta verdiler.Çantanın içine bakmadım.Sonra eve geldiğimde çantanın içinden çıkan kulaklık kutusunun boyutları farklıydı.Renk olarak da kutularda bir farklılık var.
Onun dışında yolda gelirken sanki uğultu yapıyor gibiydi.Eve geldiğimde ses yankı yapıyordu.Kulaklığı çıkardım ve hoparlor kısmının birinde 1px diğerinde 2sx yazıyor.Ayrıca 1px yazan sağ kulaklığın uç kısmındaki hoparlor daha büyük.Ürün toplama falan mı arkadaşlar?Lütfen görüşlerinizi yazar mısınız?Çok önemli kendimi dolandırılmış hissediyorum.Daha önce gittiğim diger bir yerde siemens demo urunde boyle bir farklılık yoktu.
Onun dışında yolda gelirken sanki uğultu yapıyor gibiydi.Eve geldiğimde ses yankı yapıyordu.Kulaklığı çıkardım ve hoparlor kısmının birinde 1px diğerinde 2sx yazıyor.Ayrıca 1px yazan sağ kulaklığın uç kısmındaki hoparlor daha büyük.Ürün toplama falan mı arkadaşlar?Lütfen görüşlerinizi yazar mısınız?Çok önemli kendimi dolandırılmış hissediyorum.Daha önce gittiğim diger bir yerde siemens demo urunde boyle bir farklılık yoktu.