Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak dalia işitme cihazı nasıldır?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
bu cihazi kullanan varmi aranizda olmasa bile:eek:
sevgili hunsal sevgili camlica bilbensoy gasanov hepiniz ustad:eek:
gecen bu cihazi bi deniyim dedim acep nasildir:confused: nedense bunda sesler yumusak geldi:) ama iste odyo odasi
bide cihazi odyocu ayarliyor ama sen ne istesende onlar illa kendi dedigini satmaya ugrasiyorlar ustelik biz sagirlada saf oluyoruz otorite karsizinda:polece bi baskin istedigimizi dile getiremiyoruz
bide kafama takilan bu phonak biii suru model suruyo eee bunlarin ayarini her odyocu nasiii ezberlicek:eek: diyomki en ayarini iyi yapabildigini satiyo o odyocu:eek:
gasanov bunu ucuzada verir diymi gardas:eek:

Elindeki naida V sp daha iyi bence. Fakat düzgün bir odyometrist ayarı şart. Yoksa teneke gibi ses veriyor cihazlar.

shukufe;

gel beni dinle birde starkey dene ne dersin?

İşitme kaybın ne durumda shukufe? Değerleri bir yazıversen burada?

sevgili shukufe,
bir süredir benim de dikkatimi çekiyor phonak'ın dalia modeli. birincisi, fiyatı gayet uygun ve bu uygun fiyata rağmen özellikleri de şaşırtıcı derecede yeterli gözüküyor. fakat tabii ki kağıt üzerinde. gerçekte, bu denli başarılı bir cihaz mıdır, nedeyip bakmak lazım. çok yeni bir cihaz olduğu için kullanıcı yorumlarına da henüz ulaşamadım. fazla sosyal olmayan biri için bence gayet bir cihaz. diğer taraftan, çıkış gücü naida kadar güçlü olmadığı için çok ileri kayıplılar için muhtemelen yetersiz kalabilir. her halükarda denemek ve görmek lazım.

bu kadar çok farklı çeşidin ayarını odyocu nasıl ezberleyecek soruna gelince... cihaz çeşidi arttıkça odyocunun ezberlemesi gereken ayar sayısı artmıyor ki.. tüm cihazların ayarlanabildiği ortak bir program var. zaten zaman zaman phonak bu programın güncellemesini gönderiyor bunlara. bilgisayarla sizin cihazınızı eşleştirdiğinde, otomatikman cihazın modeli ekrana geliyor. siz sadece odyo test sonuçlarını ve kişinin yaşı vb. gibi bilgileri ekrana giriyorsunuz. bilgisayar otomatik olarak ayarları yapıyor, sonrasında odyocu sizin talepleriniz doğrultusunda ince ayarlarını yapıyor, çoklu programlı cihazlarda diğer programlara gürültü, müzik, telecoil gibi programları yüklüyor. dolayısıyla cihazın modeli çok da önem taşımıyor.

muzo starkeyi gasanov gibi ucuza verecenmi sen ondan haber ver neden olmasin

camlica kac odyo olcturdum hep degisik oluyo su koklear implanttan miras kalan feci kulak cinlamalari beni yaniltiyor galiba:mad: ahh ne ettimde o belaya buladstim basi saci yolmanin alemi yok ama ben cihazsizda dudak okuyarak pek ala konusmalari anliyorum bu cihaz isi az bi ses duyarak cinlamalar basilsin diye hibi olsada eski cantayla cok guzel anliyoprdum konusmalari sesleri BENZETMEK daha kolay oluyodu cunku:) bu nadialarda konusmayi anliyacagim sesler olunca gurultulere dayanamiyorum o duduk cinlamalar perisan ediyor
90 95 toplam db kayiplarida 250 500 frksta 110 geri kalan serpistirilmis
sevgili hunsal valla bu daliada is var:eek: sesler cok daha netmis gibi ustelik o ani sesler rahatsiz etmiyo gibi ama iste konusma sesleri fazla net degilmis gibi ama dinleme sahaneydi :eek:
bu aydinlatici ayar isleri hep kafami yorardi simdi artik icim rahat
bide insanlarin sosyal olmasiyle alakali olmasa diyom :( cihaz sagir ne kadar sosyal olsada o ortamlarin disinda katiliyosun mecburende insanlara alesta dururken anliyo ben ayar sagir:) konusmalarda kelimenin yarisi yutulursa cihaz almanin manasi yokmus gibi butun cok ileri isitme kayiplilar insan konusmalarini guzel anlamak icin kullanir diyorum bu cihazlari benim aradigim GURULTU BASTIRMA ANI SERT SESLERI YUMUSATMA baska bisey istemiyorum sesler uhhh cok fazla zaten bu sp de up bilme degil benim cihaz

tabi sana ucuza satiriz daliayi:):):)shukufe dalia falan bize uygun deyil,benim ilk beyendiyim cihaz o,ama ileri derece icin deyil

O ZAMAN BENIM SAGIR KULAK HAFIF ISITME KAYIPLI:) ben onunla baya iyi konusma anladim sanki kelimelerin yarisi pek belliolmuyo ama olsun gerisini ben tamamliyom:) su nadia 5 i bi rem yapana gostersem ama korktum bolece biraz kullaniyim olmasa DALIA ALICAM

gozlemledigim butun nadialarda su sekilde

Bakım
Rüzgar ve Kötü Hava Koruyucusu
Önemli: Üç Rüzgar ve Hava Koşullarına Karşı
Koruyucu, yüksek teknolojili mikrofonları ve pil hava
girişini toz, nem veya suya karşı korumak üzere
tasarlanmış özel Phonak işitme sistemleridir.
Rüzgar ve Hava Koşullarına Karşı Koruyucular, ortama
(nem, toz, terleme vb.) bağlı olarak aylarca
kullanılabilir. Rüzgar ve Hava Koşullarına Karşı
Koruyucular temizlenmemeli fakat düzenli olarak
değiştirilmelidir.
diyor
bunu degistirmek icin sizler ne yapiyorsunuz hazir bu kadar nadia kullanan varken birileri sevabina yazarsa memnun olurum
aylaRCA GIDERMISTE YIL DEMIYOR ONDAN KORKTUM bu aralar iyi biktim odyocuya gitmiycem

Filtreler çok dayanmıyor çünkü zamanla toz ve ter alıyor. Ses kalitesi değişince değiştirmek lazım. Benim gittiğim arya daki odyometrist iki ayda bir değiştirmeyi tavsiye etti. Filtreler ise tek cihaz için 2 mikrofon filtresi 8 lira. Belki aldığınız yerde ücretsiz de değiştirebilirsiniz.

tesekkur ederim sevgili camlica sen de olmasan biseycik bilmicem galiba:) zaten bana cihazi cikardi verdi bide faturadan sonra garanti belgesini istedim diye onu verdi
neyin ne oldugunu BODRUM ISITME MERKEZLERInin sitesinden okuyupta boyleymis soyleymis anliyorum :( oyle iyi bilgiler sunan birinden cihaz almak isterdim:(
disimi sikabilsem artik yazin guneye degil bodruma gider ordan bi cihaz edinebilirim:)
ahhh sevgili resound canta 780d cihazim senin icin ole 2 ayda bir odyocu kapisi asindirmaya hic gerek kalmaisti 7 yilda ne filtre temizligi ne ayar ne kalip hicbiseycige para vermeden ne guzel gecinmistik 7 yilda bikerecik sekmeden beni insan gibi yasatmistin:( senin esini cok aradim sevgili cihzim AMA ISTE YOK beni biraktigindan beri yildim usandim 950 lirada desede tamirin icin gozumu kirpmadan vercegimde sonra seni guzel ayarliyacakta bulamiyorum sevgili resound canta cihazim artik senin gibisini yapamiyorlar galiba kaldik sesleri kayip duran durmadan adyocu kapisina muhtac olacagimiz ayari bana uymayan cihazla kalakaldim:(

Üst Alt