Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak işitme cihazı kullananlar teknik servis önerebilir misiniz?

nurguld

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Phonak Nadia işitme cihazı kullanıyorum. Cihazım ötme yapıyor rahatsız oluyordum. Maxtoneden aldığım için aynı yere teknik servise verdim maalesef bir süre sonra bir tanesi yine ötmeye başladı. Kalıpları değiştirmeme rağmen sorun giderilmedi. Anlaşılan teknik servisleri iyi değil :(

İstanbul Avrupa yakasında en iyi Phonak işitme cihazı teknik servisleri nerededir? Tavsiye verecek olanlara şimdiden teşekkürler..

Onun ayarı var fötback adı onu kapattır

Sesi yüksekse gene öter

phonak naida hic otme yapmayan cihaz derim ben.bitek cok ileri isitme kaybina diye cihaz yapmislar. ama yanlis yapmislar.
cok ileri isitme kaybinda otomatik ayarli cihaz ise yaramaz.
bunu bilmeden otomatik sesleri yukseltip alcaltma:pyanlis bi uygulama.manuel olmali cok ileri isitme kaybinda.
isvicre teknolojisi siye vaktinde bende kanmistim. isitme kaybinin ne oldugunu bilmeden isitme zorlugu cekenlerin parasini bi guzel yoluyo phonak markasi.

ben memnun kalmıştım teknik servislerinden bi şubeye götürün derim baksınlar

Üst Alt