Merhabalar,
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende işitme engelliyim. Doğuştan sağırım. Sağ kulağım hiç duymuyor. Sol kulağım ise işitme cihazla birlikte duyarak yaşama mücadele ediyorum.
Oticon İşitme İdis Sumo model markası 2006 tarihinden bu yana doğru kullanmaktaydım. Ancak bu zamana kadar ciddi şikâyetler yaşadım... Çok pişmanım İDİS OTİCON işitme cihaz aldığıma BİN KERE PİŞMANIM.. Durmadan arıza oluyor, ötüyor ara ara değil devamlı ve çok şikâyetçi oldum yani beni devamlı işyerlerinde sürekli rahatsız etti ve rahat edemedim. Çalışırken ciddi zaman kaybına neden uğradığımı ve hiç bir şekilde işyerinde rahat çalışamadım bu işitme cihazın öttüğü ve devamlı arıza olduğundan dolayı bayağı bir sıkıntılar yaşadım. Piller nasıl 1 hafta olmadan bitiyor bir anlam veremedim bazen de 3 günde bir bitiyordu.
Şuan aldığım yeni işitme cihaz tam 1 sene oldu. Acayip memnunum. Şuana kadar sorunlar yaşamadım. İşitme cihaz hiççç amaaaa hiççç ötmüyor. Devamlı arızalı değil ve çok kullanışlı.
PHONAK / Naida V UP bunu kullanmanı tavsiye ederim bu cihaz gerçekten bir orijinal bir cihaz. Ben çok aşırı araştırdım inceledim ve dikkatli baktım
Ama işte bu cihaz çok farklı sonuçlar beni çok şaşırttı hiç ötmüyor şahane... Hiç pil bitmiyor bazen 20 günde bir pil bitiyor nasıl mutluluk bundan daha iyisi olabilir mi sizce... En büyük doğal bu... Lütfen daha araştırma yapmayın ve boşu boşuna yormayın kendinizi... "
Betaton itme Cihazlar" bu gösterdiğim işitme cihazın aynısı tıpkı ben kullanıyorum vallahi çok harika bir cihaz, kızınızın kullanmanızı tavsiye ederim.
Tek tavsiyem işitme cihaz alacaksan olursanız markasını söylüyorum. PHONAK NAİDA... DİKKAT... HİÇ SU GEÇİRMEZ... MÜKEMMEL BİR CİHAZ... PİLLER 15 GÜNDE BİR DEĞİŞİYOR... PİL BİTTİĞİ ZAMAN TİTREŞİMLİ SES VERİYOR... İŞİTME CİHAZIN SESLERİ AYARLAMALARI MÜKEMMEL SON TEKNOLOJİ İLERLEMİŞ... ACAYİP BİR İŞİTME CİHAZ... HİÇ NEM OLDUĞUNU YAŞAMADIM AMA DİĞER OTİCON CİHAZDA DEVAMLI NEM VARDI ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTIYDI OTİCON İŞİTME CİHAZIN DEVAMLI NEMİN YÜZÜNDEN SESİN DUYMAMASINA YARDIMCI OLAN BİR CİHAZDI. LAKİN PHONAKTA ŞUANA KADAR NEM KONUSUNDA HİÇBİR ZAMAN PROBLEM YAŞAMADIM...!!!
VE dün ordaydım. Doğuştan sağır olan bir arkadaşımız vardı. Adı Hakan idi, şuanda 10 yaşında ve her iki kulağı duymuyor. Ancak her kulağına da işitme cihaz takıldı ve işitme cihazını benden önce almış çok memnun olduğuu söyledi...Bunu da bilgilendirebilirim.
Yalnız OTİCON SUMA İDİS bunu kullananlar hiç memnun değil, bunu sakın denemeyin... Arkadaşlarım da aldı onlarda çok pişman...Bunu hiç tavsiye etmiyorum. Çok pahalı bir cihaz... 4,200 verdim çok pişmanım.... Naidanın fiyatı daha uygun...
DİKKAT ÇOK İLERİ DERECEDE İŞİTME ENGELLİ BİRİYİM.
BEN GAYET ÇOK MEMNUNUM.
İyi duymak, iyi yaşamaktır. Her şey gönlünüzce olsun.
Tekrar geçmiş olsun.
Abdulkadir...