Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Naida S9 işitme cihazım arızalandı. Arızası hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz?Phonak Naida s9 cihazimi 5 yildir kullaniyordum,hiç bakim yaptirmadim.

son 1 yilda 3-4ayda bir cihaz çalişmiyordu.1-2 saat dinletdirdikden sonra çalisiyordu.Son günler siklikca ariza yapiyordu.yine ayni olay yaşandi ve 1 saat sora çalişdi.Ayni gün ses gitdi ve birdaha geri gelmedi.

Cihazi çalistirinca melodisi duyuluyor,buttonlari basinca yine dut-dut normal sesleri geliyor amma bir türlü verim alamiyorum.hiç işitme sağlamiyor.Anlaşilan cihaz çalişiyor ama bir türlü sesi yükseltmiyor.cihazli cihazsiz aynı işitme yani.
Burada Phonak tekniksiyeni varmi ?lütfen yardim edin

Reis aldığın yere götürün tamir konusunda yardımcı olurlar.kadıkoy de tamir yapan bi yer biliyroum yada oraya bi göster

çokdan hall etdim.meğerse hoporlar kirlenmiş

Gasanov
seslerdede bozulma oluyormuydu. arada calismiyor dediniz ama.
hoperlor kirlenmisse kim temizledi. servisten kac gunde aldin.

ses kesilmisdi galiba.Turkce ona ne denlir tam bilemiyorum ama cihazin uzerinde 2tane alt kisminda bur tane yumsak aksesuar var ya onlari kendim degisdirdim cok iyi oldu.Artik yeni vihaz aldim obürinin ömrü bitmek üzere zaten

o yumusak sey cihazin fitresi bildigim.fitre ile hoperlor farkli bisey.
yeni cihaziniz nedir.memnunmusun azeri kardes.

Üst Alt