Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Naida V50 Up veya Siemens Signia 1 deneyen oldu mu?

peace

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçen sene buradan yeni işitme cihazıyla ilgili sormuştum. Bazılarının tavsiye ettiği oticon dynamo sp8'i denedim. Şu anki kullandığım cihaz oticon sumoyla çok az fark var. Sesler yenilikçi değildir. Almaktan vazgeçtim. Birkaç ay sonra başka markaları denedim ve iki farklı işitme cihazı arasında kararsız kaldım. Phonak Naida V50 up ve Siemens Signia 1. Hiç deneyen oldu mu? İşitme kaybım 98 ve 104 db.

tuh yaa. bu dynamoya baya bi bel baglamistim.:( hic begenmedigim teknolojisi eski sumodan farki yoksa artik denemeyim. tesekkur ederim bilginize.
artik resound un var bi superpower i onu denerim.

merhaba bende siemens kulak arkası pure 3bx modeli kullanıyorum cep telefonundanda genel gürültülü ortam tv müzik telefon seçeneği bulunmaktadır. seçenekleri var geçen sene almıştım bundan önce oticon kullandım memnun kalmadım 2,5 yıl boşa taktım. siemens tavsiye edebilirim.

eşimde phonak kullanıyor ikisi de iyi marka siemens yeni işitme cihaz modelleri geldi aldığım cihazcıya. phonak servisi sıkıntılı bir arıza durumunda komple cihazı yeniliyorlar bir cihaz bedeli ücret istiyorlar.

Üst Alt