Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Virto Q50 işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

JinSon

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar acaba Phonak Virto Q50 hakkında bilgisi olan var mı, varsa eğer bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

Çamlıca ilgi ve alakandan ötürü teşekkür ederim. Yani bu bir CIC cihaz değil mi?

Cic den büyük. Aşağıdaki cihaza benzer. (Resimdeki cihaz başka markadır)

ite_small.jpg

Bu cihazdan sipariş verdik ama bana CIC dediler. Telefondan tekrar teyit ettirmek istedim CIC dediler.

Tam marka ve modeli yazarsan bir daha bakayım. Virta Q serisinin değişik modelleri var. Benim burada yazdığım model, phonak virta q-13 Q50 dir ve ITE şeklindedir.

Büyük ihtimalle cihazım bugün elimde olur. Cihaz gelmeden kullanıcı bazlı tecrübesi olan varsa bilgi almak için böyle bir konu açmıştım. Sanırım bu cihazı almak isteyenlere bu cihaz hakkında ben bilgi vereceğim.

Hayırlı olsun. Tecrübelerini paylaşırsan seviniriz. Ben phonak naida core V sp kullanıyorum.

Cihaz elime ulaştı ve 3 gündür kullanıyorum. Ses ayarları konusunda sıkıntılarım var, tam olarak tatmin edici değil. Bir kulağım duymadığı için diğer kulağın daha fazla duyması gerektiğini düşünüyorum.

Sesleri bastırılmış gibi algılıyorum. Derinden geldiğini biliyorum ama bunu izah edemiyorum bir türlü. Cihazı satan hanımefendi 1 hafta kadar böyle kullanmamı söyledi. Daha sonra tekrar ayar yapacaklarmış, proğram felan yüklenecekmiş. Şimdi ses konusunda sıkıntılıda olsa bu şekilde kullanıyorum.

Bu arada çamlıca cihaz modeli phonak virto q50-13 ama türkçe kaynak malesef yok.

Üst Alt