Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Photoshop programını nasıl p.c.ye yükleyebilirim?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

photoshop programını netten indirip sonrasında nasıl kuruluyor bilen arkadaşlar resimli anlatırlarsa memnun olacagım.programı indirip duruyorum,yalnız kuramıyorum.

photoshopun hangisini indirdiğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım photoshopcs2 mi?

16lp.jpg

21qy.jpg

39hl.jpg

siz burda install 30 day trial versionu işaretleyeceksiniz..
41ea.jpg

55kx.jpg

kurulum bu şekilde

ee tmm ben bunu yaptım.sonrasında bişeyler daha çıkıyor.

çıkan şeyi resimleyip koyarsanız buraya ne olduğuna bakabiliriz..

hıhh tmm şimdi hemen.:)karşında acemi bir öğrenci var mac72:)

çıkan şeyde yazanları aktarıyorum.adobe photoshop CS2 setup yazısı var.alttada fınısh şıkkı var tuşlanır durumda.

55kx.jpg

:) bu görüntü

yalnız ben fınısh,i tuşladım show the readme fıle yazısı varya onu işaretliyecekmiyim.

Peki şöyle yapalım o çıkan şey ekrandayken klavyenizdeki printscreen yada(prtScr) tuşuna basın sonrasında
başlat/proğramlar/donatılar /paint 'e tıklayın paint proğramı açılmışken paint proğramının içindeki beyaz alana tıklayıp ctrl+v tuşuna aynı anda basın ekran görüntüsü karşınızda olmalı yukarıdaki dosya menüsünden farklı kaydet deyip resme bi isim verip ve masaüstünü gösterip kaydete tıklayın..
Resmi masaüstüne kaydetmiş olmalı bir tane explorer sayfası açıp
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 'a girip resmi internete yükledikten sonra size verilen linki buraya kayarsanız bakabilirizneolduğuna:)

yok onu işsaretlemenize gerek yok..

ben işaretlemiştim tmm işaretlemeden tıklayayım.

tmm ekrandan gitti.şimdi ne yapacagım?

işaretlenesenizde bişey farketmez sadece readme dosyasını açarkurulum bittikten sonra...

başlat a sonrasında proğramlara tıkladıktan sonra orda adobe photoshop yazısını göreceksiniz ona tıklayıp proğramı çalıştırcaksınız...

tıklayınca ekrandan yok oldu.nasıl çalıştıracagım?

başlat a sonrasında proğramlara tıkladıktan sonra orda adobe photoshop yazısını göreceksiniz ona tıklayıp proğramı çalıştırcaksınız...

ımm şeyy sayın burcu ilhan bu bir proğram ve gerçekten geniş bi proğram hevesinizi kırmak istemem ama insanlar bu proğramla bişeyler yapabilmek için kurslara gidiyor..:)

adobe actıvetıon diye bir bölüm çıktı.onun öncesinde gri bir sayfa çıktı.

sizden proğramı aktive etmenizi istiyor sanırım kurarken install 30 day-trial version u işaretlememişsiniz bu yüüzden aktive etmenizi istiyor proğramı..

tmm arkadaşlar teşekkür ederim.uğraştırmayayım sizi.yapamıyacagım sanırım ya:(

programın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım peki.bana örnek verebilirmisiniz?deneyeyim bakalım olmuşmu?

BİLMEDEN YAPAMASSIN Kİ BENDE YÜKLEMİŞTİM GEÇEN SENELER BECEREMEDİM ONU PEK KARIŞIK GELDİ BANA :s

yüklemek problem değilde tam manası ile kullanabilme öle sanıldıgı kadar kolay değil.. fhotosop için aylarca ders alan sayfalarca kitap okuyan var...

bende nero photosnam var ne işe yarıyor

Üst Alt