Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Piskiyatriden rapor almanın riskleri

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
1:kontrol muayenesiyle emekliliğiniz her an sona erebilir
2:raporların sürekli verilmesi çok zordur
3:şizofreni geçmez bir hastalık olduğu halde kontrol muayenesi verilir
4:raporunuz piskiyatriden yüzde seksense dahada risktesiniz demektir
5:bazı hastalıklarda ceza ehliyeti kalktığı için rapor alan ve doktor için risklidir
6:rapor oranı düşük çıkanlar psikiyatride rapor almaya kalktığı zaman işi bilen doktora gelirlerse gümlerler
7:psikoz ve şizofreni psikiyatrinin kanseri olduğu için bu tanılar hariç rapor almak risklidir

Emekli etmemek için ellerinden geleni yaptıktan sonra bunu başarabilmiş olanlara da 2. bir yöntemle maaşı kesip birde eskiye dönük borç çıkartarak düşene bir tekme de sen at stratejisi işliyor.

Kontrol muayenesi olduğu için malulen emekli olmaktan ne yalan söyleyim ben de çekiniyorum.O halde 60 yaşına kadar çalışmaya devam. :(

Arkadaşlar ampute + psikiyatriden sürekli raporum ve vergi indirimim var ! Engelli emekliligim geldiginde emekli olursam sorun olur mu ?

4. ve 5. hakkında bilgi verirmisiniz; @tb2nhf

benim raporum %80 ne gibi bir riskteyim?
ceza ehliyeti psikiyatri hastaları için mi kaltı,nasıl, (ayrıntılar için nerde bilgi var)?

Sayın ahmet 75 şizofreninin bildiği gibi en düşük oranı 100 de 45 eğer malulen emekliyseniz kontrol muayenesinde düşük puan verme riskleri var bu da emekliliği sona erdirir 2soruya gelecek olursak psikoz yada şizofreniyseniz ceza sorumluluğu ortadan kalkma gibi durum var buda vasi atanma olayı olur

Peki psikiyatri oranı da olan raporlar ilk alışta sürekli olamaz diye bir kural var mı? Doktorun takdirine göre ilk alınışta sürekli olabilir mi mesela?

nostaljik

ben on yıldır cin görüyorum kaç kere intihar etmişliğim var en sonunda bir iki sene önce pskiyatriye göründüm bir yıl tedaviden sonra (Yatışlar vs) bana şizotipal rahatsızlık var dedi
psikoz teşhisi koydu bir sene daha böyle devam ederse şizofrenisin dedi ve sürekli rapor verdi bana

başta 2 yıl süreli vereceğim dedi ama sonra ne olduysa demek durumumu anladı hastaneye yattıktan sonra sürekli verdi saolsun :))

rapor almama rağmen 3 ayda bir gidip görünüyorum yine doktorlarıma çünkü konuşmak iyi geliyor
yani gerçekten hasta iseniz neden korkuyorsunuz
on yıl geçse bile siz hastasınız arkadaşlar çünkü psikoz tarzı hastalıkların tedavisi yok dedi doktor
on yıl sonra imkan olurda iyileşme imkanım olursa emekliliğin canı cehenneme keşke iyi olabilsem

düşünsenize kimsenin görmediği varlıkları görüyordum on yıl ve onları gerçek sanıyordum
şimdide görüyorum ama o cinleri sadece ben görüyorum bunun farkına vardım

ALLAH herkesin yardımcısı olsun

Skolyoz23 görüşlerine katılıyorum psikozun tedavisi yok gerçekten hasta olan kişininde kontrol muayenesinde korkmasına gerek yok

uzakyol

Hadi ya . Cidden böyleyse Allah yardımcımız olsun. En iyisi ben erken emeklilik olayına odaklanıyım 5,5 senem kaldı.

Psikriyatri hastalıgım hariç %85 raporum var tekrar rapor almaya korkuyorum fazla yüksek cıkar diye zaten 2022 maaşı alıyorum emekli olsam daha fazlamı verecek bana devlet hiç rapor oranım fazla cıkarsa bana zarar ailemden bazıları yasal haklarımı kısıtlaya bilirler zaten doktora giderken konuşmam nedeni ile gidiyorum diye saklıyorum

Üst Alt