Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Piyasada en uygun araba engelliler için hangi modellerdir

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhaba
sorun çıkarmayan bi araç almak istiyorum hangisi daha uygun olur 10 bin lirayı geçmeyen nasıl bi araç önerirsiniz?

ototmatik vites ise o paraya sanırım hyundai accent 98-99 model alabilirsiniz.

berke şayet ötv den faydalanamıyosan senin yerinde olsam yurtdışı 3 yaş araç alırdım haa ne olurdu 3-4 milyar fazla verirdin şayet ötv den faydalanıyosan bul buluştur imkan varsa git 16000lira sıfır chevrolet Cruize al... ben bunu derim kardesim kafanı kullan iyi düşün derim...

engelini tam olarak anlıyamadım berkemete yani sen ötv den faydalanıyomusun???raporun yüzde kaç???

artık sol bacak engellilerde ötv den faydalanıyor!!!

eğer ithal izin belgen olsaydı bi astra statıon var 6000 tl engelliden engelliye...

mehmetselcuk;

sıfır chevrolet cruze 16.000 lira mı nereden ve ne zaman fiyat aldınız otm vites dimi?

nova kardes banada dün yeni almış bi abimiz söledi evet otomatık vıtes...32000 den 16000 ya almış...bayiden galeri ankara ...keşke benımde öle bi şansın olsaydı bizsol koldan engelliler malesef ötv den faydalanamıyoruz çok saçma çok üzücü bişey bütün bedensel engelli faydalanıyor biz kalıyoruz...sen şöle yapabilirsin chevrolet bayısıne raporunu faxla onlarda malıyeye göndersin belli olur veya telefon aç bi konuş kardes...

merhabalar arkadaşınız hesabı yanlış yapmış sanırım çünkü 32000 tl lik bir araç 23000 tl den aşağı fiyata alınması mümkün değil

o araç cruze kesin değildir, aveo veya lacetti türü olabilir.

28 bin liralık aracı ötv ve kdv den muaf almak için hesap yaptım 20 bin lira olur dediler

bencede bi hata olması lazım.. lutfen o abiniz ile tekrar temasa geçip öğrenebilirmisiniz 16.ooo'e hangi model ve ankarada hangi bayii oldugunu..

nova kardeş yarın sana numarasını veriyim kendin bi arar sorarsın!

10 bin çok düşük bu fiyata sıfı alamazsın eğer alacaksanda ancak chevrolet spark felan alırsın o da yine 15 binde kalır 2. el soruyorsan eğer temiz bir toyota yaris yahut nissan micra otm al derim ama o paraya o da zor buda geriye tek alternatif uzak doğulular kalıyor. koreliler, hyundai vs.

Merhaba ben de chavrolet cruze bakıyorum ama buradaki bayiler 23bin liradan başlıyorlar.bayi adını ögrenebilirmiyim.bu arada ben izmirdenim.

bencede bir hata var cruzen un otomatik vitesi 41,600 TL den başlıyor .ayrıca 1 ay önce benimde bir tanıdıgım sıfır cruze hb otomatik vites aracı 42.000 tl den ötv indirimiyle 30.000 TL ye alabildi.

Üst Alt