Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Plaj için tekerlekli iskemle

ismayil

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar, aşağıdaki linkte paj için iskemle mevcut. umarım ilginizi çeker.
bu kış-kıyamette biraz alakasız gibi görünüyor ama, neyse...

Taktim Medikal - Sağlık İçin Elele - Sand Sea (Plaj Sandalyesi)

98E1D3979A98-8.jpg

Bu sandalye kumda gitmez bence... Ya batar ya da üstündeki kişi gidecem derken yere düşüverir :)

Bak bu süper mesela (Bu yaz sahillerimizde görücez buna benzer bir ürünü. Türkiye'de bir firma üretimine başlıyor...:

bülent merhaba,
önerdiğin modeli beğenmedim, tamamen başkasına bağımlı olacağız bu modelde. ben gündelik iskemlemle bile ıslak kumlu bölgelerde az bağımsız dolaşmayı becerebiliyorum, bu modelde nanay:). ama deniz içinde ise uçak gemisi gibi, az yüz dolaş gel seni su içinde, yakınlarda beklesin, bu yönü ise güzel..
üretilirse satın alabilirim......

Bu firma ile ilgili adaha daha geniş bilgi vermen mümkün mü?

Sand&Sea plaj sandalyesi

2 adet yüksek basıçlı 24" tekerlek dahil satış fiyatımız 739€ + KDV

ÖZELLİKLERİ :
  • 40 - 44 cm oturma genişliği
  • 72 - 76 dıştan dışa teker mesafesi
  • Paslanmaz hafif aluminyum gövde
  • Katlanabilme özelliği
  • Destek ihityacında önden refakatçi çekme kolu
  • Kumda bağımsız ilerleyebilme
  • 12 cm kum paleti genişliği
http://www.offcarr.com/pdf/ENG/brochures/SOLEMARE.pdf

aman aman çok ta ucuz muş almadığını deymez :(((

ya ben bunu kafadan tasarlayip kuyucak tarif etmistim bi zaman sitede yazmistim hakikar olmus ismail gercekmi cok sevindim

kullanan varmı bunlardan. ben fethiye de yaşıyorum denize girip çıkmam komple sorun. bir çözüm gerek.fikir verirseniz sevinirim.

ismail abi verdiğin linkler çalışmıyor bide son mesajından önceki videolu gösterdiğin aletin fiyatı hakkında bir bilgiye ulaştınmı çok hoşuma gitti valla..

açılıyor..))) 2500 euro..
biraz değil epey pahalı

ben yine açamadım bulinkleri ebayda 2800 dolar bu arada araştırdımda..

medros medikal ankara'dan aldım 3 yıl kadar oluyor 500 tl gibi bir rakamdı, izmir belmo da satıyordu

Libertarian

Ben de bu borulardan küçük çocuk için oturma ve ayağa kalkma sehpası yapanı görmüştüm :)

pvc kutuk daha bir dayanaklı çözüm
içi de dolu kırılmaz

Üst Alt