Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Platin ameliyatı olduktan sonra farklı bir doktora aynı ameliyatı olabilir miyiz?

Kaan.

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bir şeyler duydum ben bel kayması ameliyatı oldum,Ameliyat olduktan sonra farklı bir dr ameliyat olabilirmiyiz aynı ameliyatı yoksa bize size bu ameliyatı hangi dr yaptıysa o dr gidiceksiniz derlermi böyle bir zorunluluk varmı ? Örn. ben platini aldırmak için ameliyat olucam bunu gittiğim farklı bir dr uygun görürse kendi bu ameliyatı yapar mı yoksa bana bu ameliyatı ben yapamam hangi dr ameliyat yaptıysa o dr ameliyat etmesi gerekir diye bi durum varmı hasta haklarını okuduğum istediğimiz sağlık hizmetin yararlanıbilirisinz hukuksal anlamda böyle bi durum yok sanırım ama bilgisi olan var mı ?

bel ameliyati degilde herhangi bi ameliyati yapan doktorumuz oldu mesela. onunla birlikte bizdemi olucez:)olduda tayini ulkenin obur ucuna ciktida gitti. bizede o kadar yolami gidicez.
oyle birsey olmaz. mesela benim koklear implanti baska doktor takti. sorunlar yasayinca kac kereler ameliyat yapti. sonrada cikti ic parca. takan doktora kostum ben bisey yapamam, git hacettepeye dedi:(oysa hacettepeden gidiyordum ordaki doktorun dedikleri hosuma gitmeyince.yani baska doktora gidebilir ameliyatinizi olabilirsiniz. sizin kime ameliyat yaptirdiginizdan kime ne. yeterki o doktor hakkinda etrafli arastirin, guveneceginiz, isinin ehli biri olsun.insallah kim yapsada hayirli sifalar olur.

:) teşekkür ederim haklısınız sadece bir kere duymuştum böyle birşey ve bugünde internette böyle birşey okudum o yüzden sordum. sağolsun Allah hepimize acil şifalar versin.

Üst Alt