Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Platinim deriyi yırttı. İyi bir plastik cerrahi doktoru önerebilir misiniz?

Konular
8
Reaksiyonlar
29
Ben 23 yaşında ortopedik engelliyim. Ve 9 yaşından bu yana da skolyoz hastasıyım... 13 defa skolyoz ameliyatı oldum... Çok ameliyat olmaktan dolayı platin artık vücudu kabul etmiyor... Ve deriyi yırttı... Tedavi gördüğüm hastane ( ANKARA HASTANESİ ) çok fazla tıbbı malzemeler olmadığı için bu ameliyatı yapamayacaklarını ilettiler... Ve çok çaresiz kaldım... İbni Sina Hastanesi dışında Ankara'da herhangi bir plastik cerrahi doktoru önerebilir misiniz ? Çünkü biraz daha beklersem çok daha büyük zararlar açabilir.... Sizlerden bilgi bekliyorum....

Gazi üniversitesi tıp fakültesini denedinmi hiç abicim..Oranın plastik cerrahları gerçekten bu konuda iyiler..

Abicim işte doktor ismi olsa direk ona gideceğim... :(

Şöyle bi baktım eskilerden benim tanıdığım sadece İbrahim Seyhan Çenetoğlu kalmış ama o nasıldır bilmiyorum abicim.. Eskilerden Namık Kemal Baran vardı Ajda Pekkan'ın plastik cerrahı ama artık gazide değil sanırım o..

İbn-i Sinadan uzak dur ne olursa olsun o hastaneye bulaşma derim ben...

Çok sevdiğim ve kendisine güvendiğim plastik doktorum vardı ama Ankara,dan ayrıldı kendisi eğer giderim dersen adını verebilirim ? En son görüştüğümüzde İstanbul yada Bursaya geçeceğini söylemişti.

Yok gidemem bana Ankara,dan lazım dersen eğer yetiştirdiği doktor var Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde Erol Demirseren ( soy ismini yanlış yazmış olabilirim ) klinik şefi zaten kendisi yine uzmandı değişmiş olabilir rütbesi Ergin Seven (bununda soy ismi yanlış olabilir tam hatırlayamıyorum)

İbni Sinadan siz neden şikayetçisiniz gönülyarası ? Size ne yanlış yaptılar ? Ayrıca dediğiniz hastaneye gidebilirim yani Atatürk Hastanesine...

Üst Alt