Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PlayStation 2 arıyorum. Satmak isteyen var mı?

murat3734

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar, uzun zamandır aranıza katılamıyordum, ama bugün bir fırsatını bulup geldim....;İkinci el, temiz, tamir görmemiş, chipli, memory kartlı, hatta yanında oyunlarıyla birlikte olursa yemede yanında yat....İstanbul içindeki arkadaşlar cihazını satmak isteyen varsa bana ürünü ile bilgileri ve istediği fiyatı bildirirler mi?....nette çok var ama ben özellikle burdan arıyorum ..Buradaki arkadaşlar daha güvenilir çünkü :):)

cevaplarınızı murat3734@mynet.com a yazabilirsiniz..teşekkürler..

ps2

hızlı cevabın için teşekkürler...
ps2 için fiyatı ve bilgileri gönderirsen çok makbule geçer...peşinden biraz da ayşe geçer gibi iğrenç bir espri yapmak geldi içimden :):):)
bekliyorum....aman ha fiyatta engelli indirimi istiyorum...Vergi muafiyetim de var :)

murat bey ben size mail attım bakarsanız eğer chipli memory card lı kargoda bizden 160 tl mersinde playstation tamir dükkanımız var sizede uyarsa cevap yazın

psp2

bende rengi pembe az kullanılmış 2 kolu sağlam 2 memory card kabloları 4 5 oyun çipli 200 tl pazarlık yapabiliriz

ps2-3, psp; temiz, yongalı ve bellek kartlı, ilgilenenlere.İstanbul

İyi günler ben de ps2-3 veya psp arıyorum temizinden yongalı ve bellek kartlı arıyorum ama ilgilenenler varsa istekliyim.İstanbul olursa iyi olur.

bendede var ps2 satılık 175 tl. sadece kendim kullandım şimdi ise xbox360 aldım ondan satıyorum...isteyen olursa z.burnundayım

p2 2 ince kasa, 8 gb hafıza kartı iki oyun kolu, 10 adet oyun, çipli sorunsuz 0 ayarında... 200,00 TL.. çünkü hiç kullanılmadı...

2002 model ps2 im var, chipli memory cardlı. hic tamir gormedi ama acarken zorlanabilirsiniz(garanti ederim). butun oyunlarını da al götür valla yer acılsın..

playstaıon 3 kutusunda sıfır 250 tl istermisin... ist merterde oturuyorum

ps3 neden o fiyata satmak istiyosun kardeş

bendede psp 3004 var yanında 7 tane umd oyun 4gb hafıza kartı.çiziksiz ve sorunsuz.psp orjinaldir en son versiyon 6.20... renk beyaz

almak isteyenler istanbul sarıyerden elden alabilirler...

fiyat 300 tl pazarlık yok...

PS 2 SATILIR 3 KEZ KULLANDIM SAGLAM CHIP TAKILI PLAYSTATION INCE OLANIDIR SATMA SEBEBIMDE PARAYA IHTIYAC VAR HIC BI SORUNU YOKDUR ILK ALINDIGI GIBI PAKEDIN ICINDEDIR 5 TANE OYUN VARDIR FIYATI ISE 200 TL DIR YER ADANA bura_q_-_akdogan@hotmail.com

orjinal kutusunda el değmemiş play staion 3 isteyene istediği kadar 250 tl satılık içinde 4 tane de oyun mevcut...

Playstation 3 yani blueray system cihazı 300 e satıyosanız ben 5 tane alırım, onun sıfırı şuan 1.500 lira, çalıntı olsa bu fiyata satamazsınız... bu işte bir hata var... playstation 3 satanlar lütfen cihazın fotosunu burda paylaşın... çünkü o fiyata o cihazı avrupada bulamazsınız, eğer 3 ise ben hemen alacam o cihazı...

ekrem bende mersindeyim elimde temiz guzel 10 adet oyunu olan cipli play satatioan 2 var alırmısınız yada satabileceğim bi yer varmı mersinde 0536 025 0000

Arkadaşlar Sizlerden Küçük Bir Ricam Olacak.., İstanbul İçi Ps2 Nereden Bulabilirim? Günümüzde Ps2 Bulmak Çok Zor Aynı Zamanda Ben Ps2 Hastasıyım :) Benim Alet Bozulduğu İçin Yenisini Bulmak Zorundayım. Adresler,Dükkan,Pasaj vs. Gibi Bildiğiniz Yerler Varmı?
Beylikdüzünde Oturuyorum

SAYGILAR...

Üst Alt