Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pnömonektomi için hangi oranda rapor verilir?

pıncır

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selamlar
4 kez akciger kist hidatik ameliyatından sonra, pnömonektomi hastası oldum
raporum ne olur,

Pnömonektomi sonucu rapor alan kimse yok mu?

Aslında bu sorunun en doğru cevabını sürekli doktorunuz verir...

PNOMENEKTOMİ rapor oranı

slm,akçiğer kist nedeni ile 3 kez ameliyat geçirdim , 4 cüde sol akçiğerimin tamamı alındı,yani PNOMENEKTOMİ
rapor oranı ne olabilir diye daha önce sormuştum net bi cevap alamamıştım
rapor oranı solunum fonksyon testine göre (SFT) sonucuna göre veriliyo. az etkilenme varsa 20, orta etkilenme varsa 40, çok etkilenme varsa 80 diye
hastaneye başvurdum ,% 40 verildi.

iş kura kayıt yaptırdım, işyeri beni özürlü kadrosuna geçişimi yaptı. vergi indirimi için başvuracagım. ankaradan %40 geldigi takdirde, 18 yıl 4080 primle emekli hakkı kazandıgımı anladım formu gezdigim zaman
15.03.1980 dogum tarihim,
staj 1996 da sayılmadıgına göre ilk prim 21.03.1998 de ödendi yani 18 yaşına bastıktan 1 hafta sonra,
2016 emeklilik görünüyo

formun çok faydasını gördüm. ilçede oturuyorum rapor almadan önce vergi dairesine sordum il e gitcen dedi il e telefonla sormuştum ikamet ettigin yerdeki vergi dairesine başvuracan diye ....
YANİ DEVLETİMİN MEMURU BİLGİSİZ BİZLER DAHA BİLGİLİYİZ....

gelişmeleri paylaşacagım

forumlarda geçen 03124153206 nolu tel. aradım.... sonuç; rapor % 40 olarak t.dağ vergi dairesine gönderilmiş.yani %40 olarak almış olduğum rapor aynen onaylanmış.

Üst Alt