Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pokemon Go Çılgınlığı

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Pokemon go oynayan var mı? Oynayan arkadaşlar kaç level ve pikachuyu yakalayan var mı? :D

Ben oynamadım ama arkadaşım oynuyor deli gibi:D . Oyunun İyi yanı eve mahkum olmuyorsun :)

pikaçu da bizi yakalayacak mı?

bu tür oyunlar depresyona neden olabilir, bilgilerinizi bir oyun uğruna kullanıma açmayın tehlikeli olabilir... Ana babalar çocuklarınızı bu tür oyunlardan ve sanal sahteliklerden uzak tutun, onlar bizim geleceğimiz.. selametle...

Yollarda telef olma riskide var tabii..:D

Yani çok tenhalarda aramamak lazım Pokémonu:D

@seansi_05 ben oynuyorum pika için 10 lvl hesabı bırakıp yeni hesapla sıfırdan başladım. yapman gereken ilk açılışta 3 pokemon beliriyor menzilinden çıkıp yürümek bunlar daha sonra tekrar beliriyor pika çıkana kadar menzilinden çık 3-4 denemede buldum ben

normal bulman gezerk bulmak çok zor pika bulman için çok gezmen lazım ve nearby haritayı kontrol etmen lazım lvl etkisi de var beraber arabayla gezerken arkadaşla bana kadabra çıktı onun lvl düşüktü ona çıkmadı.

poke stoplara dikkat et biz 3 poke stoplu yerin menzilinde olacak şekilde incence basıyoruz bi sürü pokemon çıkıyor onlarla da baya stardust kazanıyoruz.

fazlada sarmamak lazım boş zaman da açıp oynamak yeterli abartmamak lazım. pokestop veya Gym lerde takılmakta yeni arkadaşlıklara sohbetlere neden oluyor. bunun da etkisi sosyalleştirmesi ve insanı yürütmesi konusunda iyi yanı... yolda giderken en iyisi sessize alıp oynamak oyunu... titreşimde çıkan pokemonlar titreşimle anlaşılıyor.

l1VPbl.png

Fake gps kullanmaya başladım :D memlekete iki uc tane pokestore var ha birede zubat cikiyor bende fake gps olayina girdim :D

Üst Alt