Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Poland sendromu için oran verilmekte midir?

akhisar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
poland sendromu rahatsızlığı olan ve bununla ilgili olarak engelli raporu alan var mı ?

hiçbir bir bilgiye ulaşamadım,vaka sayısının çok az olması ve konuyla ilgili bu zamana kadar yeterli tıbbi çalışma olmaması nedeniyle net cevaplara ulaşamadım.

Geçmiş olsun efendim hangi bölüm bakıyor bu poland sendromuna

Bende de var 24 yaşındayım ÷40 oran alıp engelnkadrisundan yararlanmak istiyorum hakkımızda hayırlı olsun

Teşekkür ederim tekrardan cevap için

2 ayrı göğüs cerrahiye gittim sadece nefes testine sokuyorlar .Benim solunumla sorunum yok, kas eksiklikleri ve güç kaybı var diyorum ona birşey yapamayız diyorlar.Bir arkadaş vasıtasıyla heyetteki doktora sordurduk poland sendromundan en fazla 3-5 puan alır demiş.

malesef bilgi sahibi olamadım , poland sendromu çok bilinen bir rahatsızlık değil bu yüzden doktorlarında konu hakkında bilgisi yok . vücutta majör ve minör kasların noksanlığı ve kas noksanlığından dolayı güç kaybı ve hissiyatsızlık var fakat buradaki doktorlar bunun tedavisinin olduğunu söylüyor peki tedavi nedir diyorum silikon takılacak diyor .Sanki silikonla kas gücü sağlanacak ve hissiyat eksikliği giderilecek .Kısmetse Eylül ayında heyete girmeyi düşünüyorum bakalım heyet diyecek ?

sizde veya yakın çevrenizde poland sendromu rahatsızlığı olan var mı ?

Üst Alt