Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk hastane KBB bölümü konusma bozukluğu %24 , pskiyatri 0 ; ikinci hastane KBB polinkte konusma bozukluğu 30 verip pskiyarti 25 verdi fakat heyet ikinci hastanede KBB % 0 . pskiyati %25 verdi böyle bir sacmalık olabilir mi ya
abi ilk bir hastaneye başvurdum kbb 24 verdi konusma bozuklugundan pskiyatri 0 verdi ikinci hastane tam tersi pskiyatrideki hastalıgıma anskiyet bozukluguna verdi 25 bu kez kbb 0 vermiş kekemelik engel değil dedi heyet de bana oysa polinkikte uzman dr konusma bozuklugu 30 oran yazdı heyet tamamen çizdi sıfır verdi
itiraz etmeden farklı hastaneye başvurma şansım var mı?
abi peki bu durumdan ne yapmam gerekiyor yani itiraz etmeden farklı hastaneye başvurmuşstum hangisi önce cıkarsa diye bilmeden.. bu durumda itiraz etsem faydası olur mu
arkadaşlar rapora itiraz süresi ne kadardır ve galiba tekrardan rapor cıkarmak 6 ay sonra oluyormuş bu itirazın karara bağlandığı andan itibaren 6 ay mı yoksa başvuradan sonraki 6 ay mı geçmesi lazım
il sağlık hastaneye neden konusma bozukluğunun oranı %30 ken heyette neden sıfıra düşürüldüğüne dair yazı istedi sizce düzeltme yapılabilir mi?