Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polinöropati hastalığı olup ehliyeti iptal olan var mı?

Psb40

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar benim bu hastalik bes yil once farkedildi. Ehliyetim vardi suan yeniletmeyi dusunuyordum. Aile hekimim ben seni heyete sevkederim, ehliyetinde surucu olmaz denilir iptal edilebilir dendi. Simdi buna taktim yeniletmedim sakinlemeyi dusunuyorum.
Bu hastalik kondugundada hem hastasin tedavi yok dendi hemde yattigim arastirma hastanesi iyisin %20 verdi. İtirazlarin sonucu en son hakem hastane %40 verdi. Bu arada eger istanbuldaysaniz en iyi orani bu hastaliga sisli etfal veriyor tabiki emg lerle ve kullandiginjz ilaclarla gidin.

Peki bilginiz varmi surucu olamaz denilirmi ben kendimi biliyorum zaten kotu oldugumda cikmiyorum. Uzun sure ayakta duramaz ince el becerileri zayif oz bakimla iyi yaziyor rapirumda. Ben nasil ulasim saglayacagim. Bulundugum ilcede toplu tasimalar saatli ve yorucu bakkal market vs... Ozaman hangi engelli surucu olacak.

Üst Alt