Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polinöropati hastasıyım. Çocuğumda da aynı hastalık olur mu?
Hastalığınız genetik geçişli mi? Bu türün çok azı genetik geçişlidir. Sizin için doktorunuz ne dedi?
500'den fazla bu grupta hastalık vardır ve her birinin mekanizması farklı olabiliyor. O yüzden sorunuza yanıt bulmak için kesin ayrıştırıcı teşhis lazım
@Çirkin Bey Bende de var polinoropati.Benimki de genetik.Ailemde kimsede yok.5 yaşında bir çocugum var.Şu an için herhangi bir hastalık belirtisi yok çok şükür.Genetik uzmana gidince sonucu burada paylaşırsanız sevinirim.Ben de çok endişeleniyorum bu konuda.
yakups Merhaba benim de oğlum var 2 yaşın da yürümedi hâlâ
Endişeliyiz çocuk nörolojisine götürdük emg falan istedi 18 aylıkken en gec yürümesi gerekiyormuş
İğneyle refleks aldım falan dedi genetik bölümüne yolladı bakalım araştırıyoruz uzun süreçe başladık
Bende genetik babamda var şuan evli ve 2 çocuğum var Dr genetik testi yaptırmalı soyledi yaptıramadım Allah korusun evlatlarımızı fakat Dr gorusmemde sende varsa taşıyıcı değilsin belki diğer kardeşlerin taşıyıcısıdır dedi insan böyle bişey olmaz ve ekledi100 çocukta belli 15 tanesi dedi Allah'ım şifa versin herkese
Polinöropatilerin çeşitleri var bunlardan bazıları genetik kökenlidir bazıları değildir. Eğer genetik kökenli ise izlenmesi gerekebilir. Önce hastalığın oluşum mekanizmasını öğrenmek gerekir.
erol talu Sende olunca neden taşıyıcı olmuyormuşsun? Sonuçta babanda var sana da geçmiş.Ben fiyat sordum 10 milyar para istediler genetik test için.Bu yüzden yaptıramıyorum.