Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polinoropati için verilecek engel oranı nedir?

sekobarbaros

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Polinoropati engel oranı nedir bilgisi olan cevap verebilirim acaba

Bende polinöropati hastasıyım Merdivenköy Eğitim Araştırma Hastanesi engel oranı olarak %52 verdiler.

Bende sekere bağlı ayaklarda yanma ve ellerde uyuşma var bunun için cuma günü heyete gireceğim şuanda şeker 20 tansiyon 10 bel fıtığı 8 oranları var acaba heyeten 40 oranı geçer not alabilirmiyim ayrıca demir eksikliğine bağlı anemi var

bende herediter polinoropati var bana ne kadar verirler acaba? sabahları yürüyemiyorum öğlene doğru ağrım sızım olmuyor.

Polinoropati hastasıyım sağ ayağında güçsüzlük var ve ben %40 rapor aldim

merhaba bende kanser hastalığına bağlı polinöropati oluştu el ve ayaklarımda uyuşma agrı ve his kaybı var
kanserden dolayı %80 engelli raporum var polinöropati için özel tertibatlı araç veriliyor mu bilgisi olan var mı acaba

Arkadaşlar merhaba sensöriyel polinöropati engel orani kactir

SİNİR SİSTEMİ
YÜKSEK KORTİKAL FONKSİYON BOZUKLUKLARI

AFAZİLER
A-MOTOR
1-Hafif 10
2-Orta 25
3-Ağır 45
B-SENSÖRİYEL
1-Hafif 20
2-Orta 40
3-Ağır 60
NOT: Motor ve Sensöriyel afazisi olanlarda Balthazard formülüne göre değerlendirme yapılır.
Agnozi, diskonneksiyon sendromları gibi diğer Yüksek Kortikal Fonksiyon bozuklukları Sensöriyel Afazi
gibi değerlendirilir.

@by_ arabo, Sensöriyel olarak engelli oran cetvelininde arama sonucu böyle çıktı belki işinize yarayabilir. İyi Günler

Üst Alt