Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polinöropati ile malulen emekli olan var mı?

Tkoylu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Polinöropati hastalığından emekli olan varmı

Hayır emekli olmak için müracaat eddim ama ret geldi

Tkoylu

İtiraz ettiniz mi?

Benzer durumda olup emeklilik süreci yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok yararlı olur

Tkoylu

yalnızca polinöropatiden malulen emeklilik mümkün değil,zira polinöropatiye en fazla %12 oranda rapor veriyorlar,aynı hastalıktan bende müzdaribim ve bana hacette %5 verdi.,Malulen emeklilik konusunda benim polinörapati dahil toplamda 4 rahatsızlıktan
%85 raporum,ama 3 senedir mahkemeyle uğraşıyorum.Yani beni bu durumda emekli etmeyen sgk,sanmıyorumki seni birtek polinöropatiden emekli etsin.Bu arada benim bu açık sözlülügüm için kusura bakma,ama gerçek bu.

Polinöropati rahatsız lığım için % 48 raporum var bu raporlar malülen emekli için müracaat eddim heyet kurumu Red verildi bende Red sonucu itirazda bulundum gelen sonuç Red mahkeme ye başvuru da bulursam sonuç nasıl olur bu konuda bilgisi olan varsa bilgi almak istiyorum tşk

Polinöropati hastası olan kişiler de şikayetleri aynı şekilde mi bende kollarımda omuz bölgelerimde şiddetli ağrı var ellerim de bacaklarımda uyuşma güçsüzlük var kullandığım ilaç lyrica kullanıyorum ivig tedaviside görüyorum tam fayda göremiyorum BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM

Tkoylu:
Sana tavsiyem kesinlikle mahkeme sürecine girme zira adli tıp,mahkeme hastane vs gibi tekrar rapor almalar falan insanın bitmiş ömründen ömur alıyorlar,ben %85 lik 4 hastaliktan oluşan raporumla halen sürünüyorum,şimdide mahkeme ta kasıma gün verdi,adli tıptan sonuç gelmedi diye,
Bu yüzden sana tavsiyem erken emeklilikten %48 raporunla faydanma şansin var,birde gerekli olan prim ve ve günun tutuyorsa engeç 3 ayda emekli olursun bundan faydalan ve emekli ol derim.
Hem o emeklilikte,sonradan çalışabilirsin,malulende o olay yok,malulende bide kontrol yazarsalar hepten bittin,senede bi tekrar rapor derdin var.
Bu yüzden bunlarla ugraşma derim.
Geçmiş olsun.
Bu arada doktor sana ne tür bir ilaç verdi ve faydası varmı yazarsan sevinirim,
Zira,ben Lycra 150 mg kullanıyorum,fakat bu ilaçta iyileştirme özelliği yok,yalnızca agrıyı uyuşturuyor,

Polinöropati hastası olanlar sigortası başladıgında vergi indiriminden yararlanabilirmi polinöropati hastalığından raporu olupta vergi indirimi alan varsa paylaşmasını istiyorum

Tkoylu

Polinöropati'den %40 ve üzeri oranlı rapor alan arkadaşlarımız var sitede: bkz

Üst Alt