Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli için rapor alacağım. Heyete girerken sandalye ile mi gitmeliyim?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olacak arkadaşlarımı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

yeniden heyet raporu alacağım?
ben her iki bacak ileri derece polio sekeliyim yürümem 2 bakcak uzun yürüme cihazı ve bastonla mümkün, lakin çoğu zaman tekerlekli sandelyede kullanıyorum. sorum şu tekerlekli sandelyele mi girmeliyim yoksa 2 bacak uzun yürüme cihazı ve koltuk değenekleri ile mi

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

baran sertaç,
Kardeşim, heyete tekerlekli sandalye ile girmen mevcut rahatsızlıkların belkide kamuflesine sebeb olacaktır.
Bana kalırsa,koltuk değnekleriyle girerek rahatsızlıgını ön plana çıkartarak görünür olmasını sağla ve bu rahatsızlıgınla ilgili yaşamış olduğun magduriyeti dile getirerek sonucu doktorların insifiyatine bırak.
Zira doktorlar oran verirken gördükleri mağduruyetide dikkate alarak oran verirler.

Haseki hastanesine rapor almak için gittiğimde Heyetteki Dr. bana sağ ayak polio sekeli olmasına rağmen neden koltuk değneği kullanmıyorsun kimi zaman buraya hiç ihtiyaç duymadıkları halde rapor için karşı medikalcilerden yeni aldıkları belli koltuk değnekleriyle gelenler oluyor bari yeni etiketini sökseler veya eski değneklerle gelseler kanarız diye espri yapmıştı.Benim oranım %50 den düşürülerek %40 vermişlerdi sana her iki bacak olduğu için %lik oranda herhangi bir geğişiklik olmaz sanırım

kanuni

yaklaşım güzeldi teşekkür ederim lakin evin kapısının önünde duran tekerlekli sandelye gerçek :)

Üst Alt